AKILLI LİPOZOM TEKNOLOJİSİ İLE CİLT SORUNLARINDA DEVRİM!

featured

 

 

Cilt problemleri, saç tedavileri, göz kenarı kırışıklıkları, morluk, gıdı ve boyun bölgesinde oluşan sorunlara yeni nesil MesoMD cihazı ile çözüm getirmek mümkün. Lipozom teknolojisi ve cilt altına giren 5 başlıklı Micro iğneleri ile tek bir cihazla bu sorunlara çözüm olan MesoMD’ ye dair Chic Nail Beauty and Cosmetic’ in kurucusu Burcu Güzel Davud, bilinmesi gerekenleri paylaştı.

 

 

Cilt ve saç problemleri, kırışıklık ve morluklara tek bir cihaz ile çözüm bulmak mümkün. MesoMD cihazının ne kadar etkili olduğu, hangi cilt problemleri için uygun olduğu, kişinin cildinin durumuna, cildin tipine, uygulama yapılan bölgenin genişliğine ve uygulamanın sıklığına göre değişebildiğini belirten Burcu Güzel Davud, cildinizin durumunu daha iyi anlamak için konunun uzmanlarına danışmak gerektiğinin altını çizdi.

 

’AKILLI LİPOZOM TEKNOLOJİSİ DEVRİM YARATIYOR’’

Lipozomlar, etken maddelerin hedef doku ve hücrelere maksimum düzeyde ulaşması için geliştirilmiş eşsiz fosfolipid küreciklerdir.  Lipozom kürecikler, aynı anda hem suda çözünür hem de yağda çözünür bileşenleri taşıma kabiliyetine sahiptirler. Bu bileşenleri hedef dokulara gelince serbest bırakır. Oluşan bu çift katmanlı kürecik yapısı biyolojik olarak aktif bileşenleri etrafında koruyucu bir bariyer sağlar. Bir lipozomun iki tabakalı yapısı, insan vücudundaki her bir hücreyi çevreleyen hücre zarının yapısı ile neredeyse aynıdır. Bu doğrultuda geliştirilen akıllı lipozom teknolojisinin devrim niteliği taşıyan bir yöntem olduğunu dile getiren Burcu Güzel, ‘’Biz merkezimizde bu işlem için MesoMD cihazını kullanıyoruz. Cildin ihtiyacı olan flokanları 1.5mm veya 2mm 5 başlıklı iğne ile cilt altına enjekte ederek cildi onarılmasına destek oluyor. MesoMD diğer cihazlardan farklı olarak cilt üzerinde mikro kanallar açarak cildin ihtiyacı olan ürünleri içerisindeki lipozom teknolojisi ve cilt altına giren 5 başlıklı Micro iğneleri ile cildin en alt katmanlarına kadar indiriyor’’ dedi.

‘’ GÖZLE GÖRÜLÜR BİR DEĞİŞİM SAĞLIYOR’’

 

Burcu Güzel, ‘MesoMD cihazının ihtiyaca göre uygulama alanları değişiklik gösteriyor. Saç tedavileri, mimik çizgileri, göz kenarı kırışıklıkları, morluk ve halkalanma, akne ve skar oluşumları, boyun ve gıdı bölgesine uygulanabilir. Lipzomun avantajlarına gelirsek cildin bariyer tabakası zarımsı yapıya sahiptir. Yapay hücre gibi modellendikleri için cilt ve vücutta ki hücre mebranları ile uyum problemi yaşanmaz. Zarları, fiziksel yapıyı değiştirmeden cilde kolayca entegre olur. Cilt problemlerinin önlenmesinde oldukça etkilidir’’ diyerek sözlerini noktaladı.