Ali Koç, Sadettin Saran’a Teşekkür Etti

featured

Ali Koç’un Açıklamaları

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, başkan adaylığı için adım atan Sadettin Saran’a teşekkür etti. Saran ile gerçekleştirdiği toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan Koç, şunları aktardı:

“Öncelikle, olağan seçimli genel kurulumuzda başkan adayı olmak için adım atan, bu sürecin ilk gününden itibaren ciddiyetle çalışan, Fenerbahçe’nin menfaatleri doğrultusunda söylem ve yaklaşımlarda bulunan, her adımını saygı çerçevesinde son derece şeffaf ve yapıcı bir şekilde atan Sayın Sadettin Saran ile ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Kendileri ile bugün gerçekleştirdiğimiz toplantının Fenerbahçe’mizin geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olacağını düşünüyorum.”

Ali Koç’un Kararlılığı

Ali Koç, daha önce başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıklamıştı ancak “olağanüstü bir durum olması halinde düşüncemi gözden geçirebileceğimi” belirtmişti. Koç, “Başlattıkları mücadelenin arkasında durma kararı aldıklarını” vurgulayarak, camianın tüm saldırılara karşı duruşunu koruyacağını ifade etti.

Koç sözlerini şöyle tamamladı: “Camia olarak, tüm bu saldırılara karşı 3 Temmuz 2011’de ve 4 Nisan 2015’te olduğu gibi duruş koymaya ve mücadele etmeye devam etmekteyiz. Kulübümüzün aydınlık yarınlara kavuşması için başlattığımız mücadelenin kararlılıkla devam etmesi gerekmektedir.”

Sadettin Saran Adaylıktan Çekildi

Fenerbahçe Kulübü olağan genel kurulu öncesi Sadettin Saran, Ali Koç lehine başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.