Amerikan Bully Özellikleri

featured

American Bully (Canis Lupus Familiaris) İlk ortaya çıktığı zamanlarda American Bully Kennel Club tarafından tanınmış ve yakın bir zamanda ortaya çıkmış bir köpek türüdür.

Sakin, kendinden emin ve tutarlı davranışlar sergilendiğinde aşırı dost canlısı olma özelliğine sahip olan American Bully, sahibinin kucağına oturmaktan zevk alacak kadar sevimli bir mizaca sahiptir. American Pit Bull Terrier ve American Staffordshire köpekleriyle çapraz çiftleşme sonucu ortaya çıkan bu köpek, kışkırtıldığında hırçın bir savaşçı kişiliğine bürünebilirler.

  1. Bilimsel adı “Canis Lupus Familiars” olan American Bully, görünüşü itibariyle ürkütücü bir izlenim verir.
  2. Görünüşü nedeniyle de birçok insan tarafından tehlikeli ve sert bir mizaca sahip olduğu düşünülür. Fakat bilinenin tam aksine bu köpekler iyi bir mizaca sahiptir.
  3. İlk olarak American Staffordshire Terrier ve AmericanPitBullTerrier türlerinin çapraz çiftleştirilmesi sonucunda üretilmiştir.
  4. Kaslı ve güçlü bir yapıya sahiptirler.
  5. Birçok farklı ırkın aksine farklı renklere sahip olabilirler.
  6. Oldukça iyi huylara sahip bir köpektir.
  7. Tüyleri sık bir yapıdadır ve bu sayede tüy dökme mevsiminin dışında da çok fazla tüy dökmezler.
  8. Görünüşü itibariyle ne kadar yanıltsa da aslında apartman yaşamına da uyum sağlayabilen bir köpektir.
  9. American Bully, birçok köpek türünün aksine farklı boyutlarda (Pocket Bully, Standart Bully, Classic Bully ve XL Bully) olabilme özelliğine sahiptir.
  10. Kısa tüylere sahip olmaları sayesinde tüy bakımı da oldukça kolaydır.
  11. Sert ve kaslı görünümünün yanı sıra keskin bakışlara sahip olmaları da en dikkat çeken özelliklerindendir.
  12. Sahiplerine sadık ve bağlı oldukları gibi diğer aile bireylerini de severler. Aynı zamanda birlikte vakit geçirmekten de çok keyif alırlar.
  13. Kaslı ve sert bir vücut yapısına sahip olmalarına rağmen diğer ırklara göre daha az enerji ihtiyacı duyarlar. Fakat düşük enerji ihtiyacına rağmen her köpek gibi belirli egzersizler ve hareketlilik sağlanmalı.

American Bully Boyutu

American Bully türleri, aynı kişilik özelliklerine sahiptir fakat boyutları farklıdır. Bu türler; Pocket Bully, Standart Bully, Classic Bully ve XL Bully olmak üzere dört farklı türü bulunmaktadır. ayrılır.

Amerikan Bully Yavru Fiyatları

Güncel 2023 ortalama American Bully yavru köpek fiyatları 3,000 TL ile 12,000 TL  aralığındadır. Amerika Birleşik Devletleri bölgesinde üretilen ve genelde 30 -35 kg ağırlığında olan Amerikan Bully, kısa ve pürüzsüz ve parlak yüzeylidir. Amerikan Staffordshire Terrier ve Amerikan Pit Bull Terrier cinslerine yakın olan bu köpek çeşidi için sayfamızı inceleyebilir ister ilan verebilir, isterseniz yeni bir Amerikan Bully sahiplenebilirsiniz. Sahibinden Dişi, erkek ücretsiz yada PetShop’tan fiyat nedir ve ne kadar bilgisi için sitemizdeki ilanları inceleyebilisniz.

 

American Bully yavru ilan ve fiyatları için https://patiilan.com’u ziyaret edebilirsiniz.