ANNELER GÜNÜ, ADDRESS HOTEL ISTANBUL’DA UNUTULMAZ ANLARA DÖNÜŞÜYOR

featured

Hizmet anlayışında lüks ve şıklığı ustalıkla harmanlayarak sıcak ve eşsiz atmosferi ile ev konforu sunan Address Hotel Istanbul, annelere kendilerini özel hissettirecek bir gün vadediyor. Türk ve Dünya Mutfağı’nın en özel lezzetlerinden seçilerek hazırlanan zengin brunch menüsü hem görselliği hem de lezzetli ikramları ile The Restaurant’da özel bir seremoniye dönüşüyor. Hamam klasiklerinden organik masaja, cilt bakımından vücut bakımına kadar dünyanın dört bir yanından gelen geleneksel tedavileri ve tabiatın cömert hediyelerini kusursuz bir şekilde harmanlayan The Spa at Address Istanbul ise annelerin sağlık ve keyif dolu zaman geçirmesini sağlıyor.

Yenilenmeye hazır mısınız?

Gün boyu zengin sunumlarının yanı sıra yorgun ve hassas ciltlere, sürekli makyaj yapmak zorunda olan, sigara kullanan ve metropolde yaşayanlara özel bir tazelenme adımı kolajen ve besleyici tedavi ile anneleri benzersiz bir arınma ve yenilenme yolculuğuna davet ediyor. Şehrin yorgunluğundan kuru ve susuz kalmış cildin kolajen seviyesini artırmayı amaçlayan etkili terapiyle doğal güzelliğinize ve sağlığınıza katkıda bulunabilir, The Spa at Address Istanbul’un güçlü ama cildin doğasıyla uyumlu ürünleriyle tek seansta bile cildinizdeki farkı hissedebilirsiniz.

 

Address Hotel Istanbul, en ince ayrıntıları ile dekore edilen göz alıcı yapısıyla keyifli anların tadını özgün spa hizmeti ve unutulmaz lezzetler eşliğinde Anneler Günü’nü değerli kılıyor. Yoğun geçen günlerin ardından keyifle soluklanmak isteyen anneler için en doğru adres olmaya aday.