AXESS, Türkiye’nin İlk Cebe İnen Kredi Kartı ile Fark Yaratmaya Devam Ediyor

featured

 

 

Akbank’ın yeni nesil çözümlere sahip kartı Axess, ödeme sistemlerinde devrim yaratan ‘Cebe İnen Kredi Kartı’ özelliği ile hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. ‘Axess ile İyi Yaşayanlar’, kredi kartlarının dijital versiyonlarına Juzdan uygulamasından anında erişebiliyor, kartlarının adrese ulaşmasını beklemeden alışverişe başlayabiliyorlar.

 

Akbank’ın Türkiye’de ilk ve tek birçok yeniliği hayata geçiren kredi kartı Axess, dijital bir ilk olarak sunduğu ‘Cebe İnen Kredi Kartı’ özelliği ile Akbanklılara kredi kartları adreslerine ulaşmadan internet ve mobil uygulamalar üzerinden alışveriş yapabilme imkânı tanıyor. Henüz Akbanklı olmayanlar Juzdan, Akbank Mobil ve Akbank Web’den başvurdukları kredi kartlarının dijital versiyonlarına ıslak imza gerekmeksizin mobil uygulamalardan anında erişebiliyorlar.

 

Akbank’ın, Gülse Birsel’in yer aldığı yeni reklam filmi ile ekranlara taşıdığı Axess ile ‘Cebe İnen Kredi Kartı’, Akbanklılara kartlarını anında kullanma, kaybolmayan chip-para kazanma, yüz binlerce anlaşmalı üye işyerinde taksit, indirim ve ayrıcalıklardan vakit kaybetmeden faydalanma imkânını sunuyor.

 

Axess ile ‘Cebe İnen Kredi Kartı’, yeni nesil özelliklerinin yanı sıra, alışveriş deneyiminin ayrılmaz bir parçası olarak kart tasarımı ile de fark yaratıyor. Türkiye’nin ilk numarasız kredi kartı olan Axess kart tasarımı yenilikçi bir deneyim sunarken, Axessliler kartlarına ait tüm bilgilere mobil uygulamaları üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde ulaşabiliyorlar.