Ayna Merkezi Sektörün Nabzını Tutuyor

Ayna Merkezi Türkiye'de ve dünyada ayna dekorasyonu alanında yapılan gelişmeleri yakından takip ederek sektörün nabzını tutuyor.

featured

Ayna Merkezi Türkiye’de ve dünyada ayna dekorasyonu alanında yapılan gelişmeleri yakından takip ederek sektörün nabzını tutuyor. Firma 30 yıllık sektör tecrübesi ile birlikte müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir çalışma prensibi sergiliyor. Ayna Merkezi kurulduğu günden bu yana hem standart ayna ölçüleri ile üretim gerçekleştirirken hem de müşterilerinin talep ettiği ölçülerde ayna satışı gerçekleştiriyor. Aynaların hem iç hem de dış dekorasyon da son derece büyük bir önemi bulunuyor. Özellikle son yıllarda iç dekorasyon alanında tüm duvar kaplama aynalarının yoğunluk kazandığı görülüyor. Aynalar yaşam alanlarında odak noktaları oluşturmak için büyük bir işlev görüyor. Yine şöminelerin ve dresuarların üzerinde kullanılan aynalarda odak noktası yaratmak için büyük bir önem arz ediyor.

Her Amaçla Kullanılabilecek Ayna Çeşitleri Ayna Merkezi ile Sizlerle

Ayna Merkezi müşterilerine birçok amaç için kullanılabilecek olan aynaların satışına ve sunumuna yapıyor. Hem işlevsel anlamda ayna üretimini gerçekleştiriyor hem de yaşam alanlarına yeni bir form kazandırıyor. Öte yandan aynaların işlevsel olmalarının yanı sıra aynı zamanda tasarım sihirbazı olmaları da önemli. Örneğin duvarların yüksek yerlerine asılan aynalar tavanı daha yüksek gösterirken pencere karşısındaki aynalar ise gün ışığına ve gün batımını izlemeye olanak sağlıyor. Bu yüzden öne çıkarmak istenilen aksesuarların arasına yanına ve üzerine yerleştirilen aynalarda daha dekoratif bir görünüm sağlıyor.

Ayna Merkezi Sosyal Medya Hesapları:

https://www.instagram.com/ayna_merkezi/

https://www.facebook.com/aynamerkezii