Bella Hadid ve Adan Banuelos İlk Sevgililer Günü’nü Kutladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü model Bella Hadid, binici sevgilisi Adan Banuelos ile romantik bir Sevgililer Günü kutladı. İkilinin paylaştığı fotoğraflar merak konusu oldu.

Birlikte İlk Sevgililer Günü’nü Kutladılar

Bella Hadid, 27 yaşında, sevgilisi Adan Banuelos ise 34 yaşında. İkili, Cuma günü romantik bir paylaşım yaparak birlikte geçirdikleri Sevgililer Günü’nü kutladı. Hadid, aynı zamanda Ekim 2023’teki doğum gününe ait gönderileri de paylaşımına ekledi.

Stil Dolu Paylaşımlar

Instagram hesabından yapılan paylaşımlarda, Bella Hadid’in siyah kot pantolon, kahverengi kovboy çizmeleri, vücuda oturan denim bir bluz ve siyah kovboy şapkası giydiği görülüyor. Sevgilisi Banuelos ise açık renkli denimden düğmeli bir gömlek, açık renkli bir kot pantolon ve siyah bir kovboy şapkası tercih etti.

İlişkinin Başlangıcı

Model Bella Hadid ve Adan Banuelos’un ilişkisi, Hadid’in 35 yaşındaki sanat yönetmeni Marc Kalman’dan ayrılmasının ardından başladı. İkili, ilk kez Ekim 2023’te birlikte görüntülendi ve ilişkileri o zaman ortaya çıktı.

Binicilik Tutkusu

Meksikalı-Amerikalı olan Adan Banuelos, madalyalı bir binici olarak tanınıyor. Uzun süredir at binicisi olan Bella Hadid’in, atlar konusundaki tutkusu ve Banuelos’un binicilik kariyeri, ikilinin bir araya gelmesinde önemli bir etken olarak gösteriliyor.