Bennu Erez ile hayata kısa bir mola…

featured

Bulunduğumuz çağ gelişen ve hep daha ileriye doğru bakış açısıyla öne çıkıyor. İnsan hayatını kolaylaştıran teknolojik çalışmalar yapılırken, insanların robotlaşma tehlikesine karşı kendilerine yer arayışında olmaları da çok göreceli bir öneme sahip oluyor. Yaşam sürdüğümüz dünya, ülkelerin kendi milletleri için idealleri doğrultusunda yeni arayış çalışmalarına şahit olsa da mutluluk ve yaşamdan haz alma oranlarında düşüş çok hızlı bir halde kritik noktalara doğru ilerliyor. Yaşamın değerini, evliliğin, çocuk eğitiminin veya sınav heyecanlarının değerini yavaş yavaş unutmaya yüz tutuyoruz. Teknolojik gelişmelerin ilişkilerimizi daha da yıprattığı bu dönemlerde erken depresyona girebiliyor, yanlış kararlar alabiliyoruz. Hayat yolculuğunu uçsuz bucaksız bir okyanus gibi tanımlarsak bu anlamda gemimizi ustaca yön veren bir kaptanla yürütmek çok yerinde bir karar oluyor.

Hayat yolculuğumuzda son zamanlarda geçtiği her dümende duygulara değer katarak, hayatı anlamlandıran popüler bir isim Bennu Erez son yıllarda insan psikolojisi, ilişki terapileri ve yaşam üzerine söyleşileriyle adından söz ettiren yaşam koçumuz genç yaşına rağmen geniş bir meslek kültürüne sahiptir. 1992 Yılında İstanbul’da dünyaya gelen Bennu Erez aldığı bir çok mesleki eğitim neticesinde ülkemizde yaşam ve ilişki koçu olarak yüzlerce bireyin yaşamına yön veren bir yaşam koçudur. 2010 yılında lise öğrenimini tamamlamış ve daha o yıllarda insan davranışları ve psikoloji ile ilgili yüzlerce kitabı okuyarak merak dolu dünyasında yenilenen keşiflere çıkmıştır.

Bennu Erez meslek yaşamına atılmadan önce kendisine akademik anlamda bir ön hazırlık oluşturmuştur. 2015 yılında mesleki eğitimlerini de tamamlayan Erez mesleğinde kendisine katkı sağlayacağını düşündüğü yan eğitimleri de alarak 2017 yılında alanında en iyi ikinci isim olarak yer bulmuştur.

Dolu Dolu geçen meslek hayatına çalışmalarıyla devam eden Bennu Erez hizmet verdiği bireylere yönelik uyguladığı metotlarla son zamanların ilgi odağı olan yaşam koçu konumunda bulunuyor.