Beşiktaş Yeni Talisca’sını Buldu

featured

 

Ara transfer sezonunu kapanmasına birkaç gün kala Beşiktaş yeni Talisca’sını buldu. Siyah beyazlık takım İngiliz takımı Chelsea forması giyen Andrey Santos için girişimlere başladı. Beşiktaş’ın transfer etmek istediği Andrey Santos orta sahada görev yapıyor. 18 yaşındaki genç oyuncuyu kiralamak için Beşiktaş çalışmalarını hızlandırdı. İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea Beşiktaş tarafından genç oyuncu kiralamak için yapılan teklife prensipte Evet diyerek oyuncunun Beşiktaş’a kiralanmasına yeşil ışık yaktı.

Ara transfer döneminin uzatılmasının ardından Beşiktaş bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Takıma genç bir yeteneği atmak isteyen Beşiktaş bu konuda İngiliz ekibi Chelsea’nin kapısını çaldı. Josef de Souza’nın takımdan ayrılmasının ardından orta saha bölgesinde transfere ihtiyacı olan Beşiktaş 18 yaşındaki genç Chelsea oyuncusunu gözüne kestirdi. Yaptığı transferler ile kadrosunu genişleten ve daha güçlü hale getiren Beşiktaş alacaklarına karşı bonservesini alarak Çin’e transfer olan Souza yerine Andrey Santos ile bu boşluğu doldurmak amacında.

Orta Sahaya Genç Takviye

Beşiktaş orta sahaya genç takviye yapmak için kolları sıvadı. Siyah beyazlı takım orta sahayı daha güçlü hale getirmek için İngiliz ekibi ile görüşmelere devam ediyor. Ocak ayında İngiliz ekibi de katılan Fakat daha sonra çalışma izni verilmemesi nedeniyle oynayamayan Andrey Santos için Beşiktaş bunu fırsata çevirmek ve oyuncuyu kiralık olarak transfer etmek istiyor. Konu ile ilgili Beşiktaş ve Chelsea arasında prensip Anlaşmasının olduğu ifade ediliyor. Transfer ile alakalı olarak İngiliz basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş ve Chelsea arasındaki temas hızlandı ve kısa süre içerisinde oyuncunun kiralık transferi gerçekleşecek. Türkiye piyasasında transfer sezonunun hala açık olması ve oyuncunun oynamak için başka alternatifinin olmaması bu transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor. Andrey Santos bugüne kadar profesyonel futbol kariyerinde 43 resmi maça çıktı ve bu maçlarda 11 gol atma başarısını gösterdi. joybet

Kadrosuna bu sezon Dele Alli ve Maxim gibi önemli transferler yapan Beşiktaş’ta orta sahaya Bir transfer daha yapılmak isteniyor. Böylece takımı orta sahada da kuvvetlendirmek ve deprem sonrasında ara verilen liglere tekrar başlandığı zaman üst sıralara doğru tırmanmak ve şampiyonluk mücadelesine ortak olmak isteniyor. Bu nedenle Andrey Santos Beşiktaş için gerçekten önemli bir takviye olacak.

Şenol Güneş Genç Oyuncuyu İstiyor

Diğer taraftan Şenol Güneş genç oyuncu istiyor ve en az bir sezon boyunca bu oyuncudan faydalanmak için en azından kiralık olarak takıma katılmasını istiyor. Talisca’nın bir dönem gösterdiği performansı Andrey Santos de gösterebilir diyen Şenol Güneş oyuncunun En azından kiralık olarak transfer edilmesi konusunda oldukça ısrarcı davranıyor. Beşiktaş yönetimi de transfer konusunda oyuncuyu yakın markaja almış durumda.

Brezilya U20 milli takımında oynayan oyuncu gösterdiği performans ile hayran bırakıyor. Özellikle Güney Amerika Kupası şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Andrey Santos birçok takımın radarına girdi ve Chelsea tarafından transfer edildi. Fakat İngiltere kanunları gereği çalışma izni verilmeyen oyuncu bu konuda ağdur oldu ve çalışma izni alınana kadar İngiltere’de top oynaması mümkün olmayacak. Bu nedenle oynayabileceği ve kendini geliştirmeye devam ederek form tutabileceği bir takımda oynamanın oyuncuya büyük katkı sağlayacağı ifade ediliyor. Hatta Şenol Güneş tarafından oyuncu için Talisca’dan çok daha iyi olmak potansiyeli var denildiği iddia ediliyor. Her iki takımın da prensip anlaşmasına varmasının ardından bu anlaşmanın resmiyete dökülmesi bekleniyor. Böylece oyuncu sezonun geri kalanında Türkiye’ye gelerek Beşiktaş forması giyecek.