BtcTurk, eMillî Takım ile Yeni Neslin Heyecanına Ortak Oldu

featured

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve Türkiye eMillî Takım ana sponsorlarından BtcTurk, milli takım seçmelerini Riv9 ismiyle de tanınan Emre Kayır’ın sunumu ile Twitch’ten canlı yayınladı. Bu büyük heyecanda yeni neslin yanında olan BtcTurk’ün yayını sırasında çeşitli hediyeler sahiplerini buldu.

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk’ün de ana sponsorlarından biri olduğu eMillî Futbol Takımı’nın son 2 yeni üyesinin belirlendiği seçmelerin büyük finali dün gerçekleşti. Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu 55 Avrupa ülkesinden katılımcıların yer aldığı online turnuva neticesinde son 8’e kalma başarısı gösteren eFutbolcular, eMillî Takım seçmelerinin büyük finalinde kıyasıya mücadele etti. Spora ve sporcuya verdiği desteği her gün artırarak sürdüren BtcTurk de, bu özel günde sporseverlerin yanında oldu.

Eski eMillî takım oyuncusu ve ‘Riv9’ ismiyle de tanınan Emre Kayır, büyük finalleri #YeniNeslinYanındayız mottosu ile hareket eden BtcTurk’ün Twitch kanalında, canlı yayında yorumladı. Espor severlerin yoğun ilgi gösterdiği finallerde Emre Kayır’ın sorduğu sorulara doğru yanıt veren izleyiciler çeşitli hediyeler kazandı. Bu özel günde şanslı 3 seyirci FIFA22 oyununun, 2 seyirci de A Milli Takım formasının sahibi oldu.

eMillî Takımın kadrosuna Serhan Yeniaras ve Selim Mert Güler dahil oldu

eMillî Takımın son iki oyuncusunun belirlendiği büyük günde; Yunus Emre Yıldırım, Alp Ata Kansu, Arda Azinyan, Türkcan Ulutaş, Alper Akbulut, Serhan Yeniaras, Selim Mert Güler ve Arda Kaygusuz mücadele etti. Kıyasıya geçen mücadeleler sonunda; Serhan Yeniaras ve Selim Mert Güler, eMillî Takımının yeni oyuncuları olurken, milli takım formasıyla eNations Cup’ta Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

Türkiye eMillî Takımı, eNations Cup Avrupa Elemeleri’nde ilk haftası tamamlanan maçlar neticesinde 5 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyet alarak Division 1’de devam etme hakkını kazandı. eNations Cup 2. hafta maçları 27-28 Ocak’ta, 3. hafta maçları 10-11 Mart’ta, 4. hafta maçları ise 7-8 Nisan’da oynanacak. Turnuvanın 4 haftası sonucunda grupta ilk 2 sırada yer alan takımlar, Avrupa Play-Off’larına doğrudan katılmaya hak kazanacak. Diğer takımlar ise mayıs ayında oynanacak elemelere katılarak eNations Cup Play-Off’larına çıkmak için mücadele edecek.