Cettia Beach Resort Nasıl Bir Oteldir?

featured

Yaz mevsimine daha çok var diye üzülmeyin! İstediğiniz takdirde daha şimdiden tatil planları yapabilirsiniz. Erken rezervasyon; sorunsuz bir tatil yapmak isteyenlere hitap eder. Kasım veya Aralık ayında başlayan ve Haziran ayına kadar devam eden erken rezervasyon; insanların lüks otellerde yüzde 50’ye kadar uzanan indirimlerden yararlanarak kalmalarını sağlar.

Marmaris; Türkiye’nin en güzel tatil yerlerinden birisi! Her yıl binlerce insanın tatil amacıyla geldiği Marmaris’te çok sayıda otel yer alıyor. Onlardan birisi de Cettia Beach Resort! Bu otel; müşterilerine erken rezervasyon imkanı da sunuyor.

Neden Marmaris’e Gitmelisiniz?

Cettia Beach Resort hakkında bilgi vermeden evvel neden Marmaris’e gitmeniz gerektiğini konuşalım!

  • Marmaris; uygun iklimi ile fark yaratır. Diğer tatil bölgelerine kıyasla nem oranı daha azdır. İnsanlar; sıcaklıktan çok fazla etkilenmeden tatil yapma şansına erişirler.
  • Marmaris; herkesin bildiği gibi Muğla’nın bir ilçesidir. Merkezi bir konumu mevcuttur. Gezilip görülecek yerlere son derece yakındır.
  • Yolunuz günün birinde Marmaris’e düşebilir. Bu noktada, bu güzel ilçenin tadını muhakkak çıkarmalısınız. Bilhassa Kızkumu Plajı, Kumlubük, Amos, Turunç, Dalyan, İçmeler, Selimiye ve Nimara Mağarası’nı kesinlikle görmelisiniz.
  • İnsanlar; yaz tatili boyunca otelde kalmak istemezler. Farklı aktiviteleri denemeyi de arzu ederler. Bu noktada, Marmaris’in ziyaretçilerine harika seçenekler sunduğunu söyleyebiliriz. Bilhassa su sporları yapma imkanı veriyor olması ciddi bir avantajdır. Ayrıca, tekne turlarına da katılmak şarttır. Jeep safari de Marmaris’in en popüler aktiviteleri arasında bulunur.
  • Marmaris’in eşsiz doğasına da yüzde yüz hayran kalacaksınız. İlçenin el değmemiş ve her bir tarafı yeşilliklerle kaplı doğası sayesinde harika zaman geçireceksiniz.
  • Herkes güzel bir tatil yapmak istese de ekonomik fırsatların buna engel olduğunu söylemek gerekir. Marmaris; insanlara ekonomik bir tatil şansını sunar. Bilhassa tekne turlarının çok daha uygun fiyatlı olduğu söylenebilir. Ayrıca, alışveriş konusunda da birtakım ekonomik avantajlar mevcuttur.

Cettia Beach Resort Neler Vaat Eder?

Marmaris’te tatil yapmak istiyorsanız konaklama problemini en kısa sürede çözmelisiniz. Cettia Beach Resort; Marmaris’in en iyi otellerinden birisidir. Marmaris şehir merkezine, limana ve kapalı çarşıya yakın olması ciddi bir avantajdır. Buna ek olarak, Dalaman Uluslararası Havalimanı’na da 90 km uzaklıktadır. Cettia Beach Resort; oda seçenekleri ile de göz doldurur. Her şeyden önce, odaların doğa ve deniz manzarasına sahip olduğunu ifade edebiliriz. Bunun yanı sıra, standart ve deluxe oda seçenekleri vardır.

Otelin yeme içme seçeneklerine hayran kalacaksınız. Bar B, La Maison Restaurant ve Tirzik Bar & Grill gibi üç farklı yeme içme alternatifine sahiptir. Bunun yanı sıra, hamam, güzellik salonu, fitness, SPA, sauna, televizyon odası, çocuk ve yetişkin havuzları, ücretsiz internet ve daha birçok imkana da yer veren bir oteldir.