CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da Seçim Stratejilerini Anlattı

featured

Özel: “Manisa’da Büyük Hedeflerimiz Var”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek’in proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde büyük hedeflerinin olduğunu belirtti. Anket sonuçlarına göre Manisa’da birçok ilçede AKP ile yarıştıklarını vurgulayan Özel, Manisalılardan destek istedi.

Özel: “İYİ Parti İle İttifak Kursaydık Daha Rahat Olurduk”

Geçmiş seçimde İYİ vdasino Parti’ye destek verdiklerini ancak bu sefer İYİ Parti’nin de aday gösterdiği yerlerde yarışmak zorunda kaldıklarını belirten Özel, “Keşke ittifak kursaydık, daha rahat olurduk. Ancak Manisalılardan beklentimiz var, AKP’yi değiştirmek için birlikte mücadele etmelerini istiyoruz.” dedi.

Özel: “İttifakımızın Adı Türkiye İttifakıdır”

Özel, DEM Parti ile bayramlaşmalarına yönelik vdasino giriş eleştirilere de cevap vererek, “Biz Türkiye’deki tüm siyasi partilerle bayramlaşabilen tek partiyiz. İş birliği yaparsak açıklarız, ittifak yaparsak açıklarız. İttifakımızın adı Türkiye İttifakıdır.” şeklinde konuştu.

Ferdi Zeyrek’in Projeleri

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek ise seçilmesi halinde Manisa’ya çeşitli projelerle hizmet edeceklerini vdasino twitter anlattı. Zeyrek, şebeke suyunu vatandaşlara uygun fiyatlarla sunacaklarını, raylı sistem projeleriyle ulaşımı kolaylaştıracaklarını ve kentin altyapısını modernleştireceklerini dile getirdi.