DJ Alpaslan Duman işine olan sevgisini anlattı

Türkiye'nin ve dünyanın farklı noktalarında konserler vererek müzik sektörüne adını altın harflerle yazdıran DJ Alpaslan Duman müziği olan sevgisini bir tutku olarak ifade etti.

featured

Türkiye’nin ve dünyanın farklı noktalarında konserler vererek müzik sektörüne adını altın harflerle yazdıran DJ Alpaslan Duman müziği olan sevgisini bir tutku olarak ifade etti. Küçük yaşlardan itibaren müziğe olan ilgisinin hem ailesi hem de öğretmenleri tarafından fark edildiğini ifade eden Alpaslan Duman Bu farkındalıkla birlikte eğitim alma konusunda da yine müziğe yöneldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Alpaslan Duman müzik eğitimi için İnönü Üniversitesi ve Fırat Üniversitesinde eğitimlerini tamamladı. Yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile Spotify, Deezer, iTunes gibi dijital müzik marketlerde yapmış olduğu albümler yayına girdi. DJ Alpaslan Duman işini olan sevgisini sanata ve müziğe olan tutkusu ile bağdaşırdı. 2020 yılında yeni bir albümü ile müzik severlerin karşısına çıkan DJ Alpaslan Duman “Müzik benim hayatımın merkezinde pandemi sürecindeki zorlukları da müzikle birlikte atlatmayı başardım.” İfadelerini kullandı.

DJ Alpaslan Duman: Dünyanın en çok dinlediği parçaların sahibi

DJ Alpaslan Duman ülkemizde kendini bu alanda yetiştiren ve müzik sektörünü kasıp kavuran en önemli isimlerden biri olmayı başardı. Çocukluk yıllarından bu yana bir hobi ve tutku haline getirdiği müziği ile Türkiye’de ve dünyada en çok konuşulan DJ’ler arasında yer aldı. Alpaslan Duman son olarak 2020 yılında “Özgür Uçmalıyız” albümü ile müzik listelerini kasıp kavuran bir çalışmaya imzasını attı.

Dj Alpaslan Duman Album List:

https://www.instagram.com/alpaslan_duman

Spotify music: https://open.spotify.com/album/2vsiCrOspnpW3oRNa6EWab

Apple Music:  https://music.apple.com/us/artist/dj-alpaslan-duman/1539326359

Deezer Music: https://www.deezer.com/en/artist/112746882