Doğan Cem: Pop ve Opera Bir Arada Zorlamıyor

Doğan Cem, sanat dünyasında emin adımlarla ilerleyerek bu dünyadaki yerini sağlama alıyor.

featured

Doğan Cem, sanat dünyasında emin adımlarla ilerleyerek bu dünyadaki yerini sağlama alıyor. Kendisi bir yandan pop müzik kültüründe adını duyurmaya devam ederken bir yandan da opera eğitimi ile uğraşıyor. İki müzik türünde aynı anda yer almanın kendisini zorlayıp zorlanmadığına dair sorulara ise zorluk yaşamadığı şeklinde yanıt veriyor.

İki müzik türünü hayatının farklı yerlerinde anlamlandıran genç sanatçı, her ikisiyle de zevkle ilgilendiğini söylüyor. Kendi tarzını yansıtabildiği bütün müzik türleri için çalışmalar yapmak istediğini belirten isim, ileride sürpriz çalışmaları olabileceğine dair de sinyaller verdi.

Müzik Kariyerinde Emin Adımlarla

Küçük yaşlardan beri müzikle yoğrulan bir insan olan Doğan Cem, sanat dünyasında her geçen gün daha fazla büyüyor ve kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Özel ses rengi ile ön plana çıkan sanatçı, genç bir isim olmasına rağmen ustalaşma yolunda ilerliyor. Kendisi bir yandan eğitimine devam ederken bir yandan da özel eğitim veriyor.

Bu sayede daha iyi bir şekilde gelişim gösterdiğini de her fırsatta dile getiriyor. Kendisinin şu sıralar yeni şarkı heyecanı var. 11 Martta çıkacak şarkısı için heyecanlı bir geri sayım söz konusu. “Sır Gibi” şarkısında elde ettiği başarıyı ve olumlu geri dönüşleri bu şarkıda da yakalamak isteyen sanatçı, “Boş Laf” isimli şarkısından umutlu olduğunu tekrar dile getirdi.

Instagram: https://www.instagram.com/dogancem/

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13424271/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsDaWlXsSmk6Goqo8tLOsg

Apple Music: https://music.apple.com/ba/album/s%C4%B1r-gibi/1585265192?i=1585265440