Eğitim Girişimcisi Ümit Kalko’nun Konuğu Prof. Dr. Uğur Batı

featured

Haber Global TV’de Eğitim Girişimcisi Ümit Kalko’nun hazırlayıp sunduğu “Ümit Kalko ile Başarının Sırrı” programı, bu hafta yine çok değerli bir ismi ağırlıyor. Ünlü Akademisyen, Yazar, Marka Danışmanı ve Belgesel Yapımcısı Prof. Dr. Uğur Batı, 6 Ekim’de saat 12:30’da “Başarının Sırrı”na konuk oluyor.

20’yi aşkın kitabı üniversitelerde okutulan ve birçok farklı alanda çalışmalar yapan Prof. Dr. Batı, “Bilinç altına format atmak mümkün mü?”, “Zaman yönetimi nasıl yapılmalı?”, “Kişisel markalaşmada püf noktaları” ve “Enerjiyi yönetmenin formülleri neler?” gibi herkesin merak ettiği sorulara cevap veriyor.

Harvard Business Review, Bloomberg Businessweek, BrandMap, Grafik Tasarım ve Milliyet.com.tr’de köşe yazarlığı yapan Batı, dünyanın ilk nöropolitik kitabıyla ilgili New York Times ve  The Times gibi uluslararası gazetelere röportajlar verdi. Nöropazarlama alanında Türkiye’de laboratuvar çalışmaları yapan önde gelen akademisyenler arasında başı çekti.

Disiplinlerarası Beyin Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Prof. Dr. Batı, 3. Nörobilim Kongresi düzenleyicisi ve kongre başkanlığı yaptı. Pekçok ulusal ve uluslararası markanın danışmanlığını da yapan Batı, Avrupa Birliği Projeleri Yöneticisi ve Dünya Bankası Projeleri Yöneticisi olarak da görev aldı.

Uluslararası çok sayıda üniversitede konferanslar veren Prof. Dr. Uğur Batı, Ümit Kalko ile Başarının Sırrı programında kendisini örnek alan gençlere önemli tavsiyelerde bulunuyor.

Her pazar Haber Global TV’de saat 12:30’da ekranlara gelen “Ümit Kalko ile Başarının Sırrı”, alanında uzman ünlü isimlerin başarı hikayelerine yer veriyor. Eğitim Girişimcisi Kalko, kariyerinin başındaki gençlere başarı hikayeleriyle ilham vermeyi amaçlıyor.