En Avantajlı Kuzine Sobalar

featured

En avantajlı kuzine soba sayesinde kış aylarını kolaylıkla atlata bilmemiz sağlanıyor. Ülkemizin pekçok yerinde Doğalgazlı klima kullanımı sürüyor. Ancak bazı bölgelerde hala soba kullanılarak ısınma sağlanıyor. Hatta günümüzde yüksek gelen doğalgaz faturalarına çözüm Olarak bu evlerde de kuzine sobalar tercih ediliyor. Zaten kuzine sobaları oldukça dekoratif ve şık bir görünümü hem evinize hem de iş yerinize sağlıyor.

Kuzine sobalar hem evlerinizde hem de iş yerlerinizde ısınma sağladığı gibi yemek pişirme imkanı da sizlere sunuyor. Üzerinde yemek yapabilme imkanı sayesinde de her zaman diğer sobalara göre daha avantajlıdır.Üstelik kaliteli kuzine sobalarda iki katlı olarak fırın bölümü bulunuyor. İki katlı fırın bölümü sayesinde istediğiniz iki çeşit yemeği aynı anda bu kuzine soba içerisinde pişire bilmeniz sağlanıyor. Üstelik bu sobalarda hem üst bölümünde tencere ile yemek pişirme hem de fırın bölümünde fırın tepsisi ile yemek pişirme imkanı sağlanıyor. Üstelik bu sobaların en büyük avantajı baca kolu ayarıdır. Bu ayar sayesinde ateşi direk olarak yarısını bulunduğunuz ortama yarısını da yemeye direk olarak verebilmeniz sağlanıyor.Bu sayede yemekleriniz daha hızlı bir şekilde pişe biliyor.

En Sevilen Kuzine Sobalar

En sevilen kuzine soba modellerinden bir tanesi de siyah renkli kuzine sobalarıdır. Siyah renkli kuzine sobaların sahip olduğu siyah renkli soba boruları sayesinde dumanın kolaylıkla dışarı çıkışı sağlanır. Bu borular sayesinde evler ve işyerlerinde sobanın çatıya ya da duvara yerleştirilirken bir açıklık üzerinden getirilmesi sağlanır. Siyah rengi sayesinde oldukça şık bir görünüm sağlayan bu sobalar özellikle modern ve havalı duruşlarıyla dikkat çekiyor. Mat siyah renkli soba boruları binalarda kullanıma daha uygundur. Bu borular sayesinde binaınızın dışına kadar havanızın kolaylıkla çıkartılması sağlanır. Sıcağın dışarıya atılması odadaki ısının korunabilmesi için oldukça önemlidir.

Satın aldığınız kuzine sobaları hem mutfaklarınızda hem odalarınızda hem de salonunuzda rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Zaten bu sobaları odanızın tek bir bölümünde bile çalıştırmanız yeterlidir. Çünkü bu sobalar 100 metre²’ye kadar ısıtmayı kolaylıkla sağlıyor. En sevilen Kuzine soba modelleri şu şekilde sıralanıyor.

  • Akdeniz serisi lüks fırınlı şömine
  • Anadolu servisi bordo lüks fırınlı şömine
  • Ege serisi mavi lüks fırınlı şömine
  • Rize’nin doğasından yeşil lüks fırınlı şömine
  • Uranüs lüksün şömine
  • Akdeniz serisi turuncu venüs lüks kuzine
  • Akdeniz serisi turuncu zigana şömine
  • Özel seri yandan fırınlı kömür kuzinesi
  • Kaçkar lüks şömine
  • İki camlı yandan fırınlı kuzine
  • Camlı odun kuzinesi
  • Boyalı odun kuzinesi
  • Yassı fırın kuzine

Bu seçenekler en çok tercih edilen modeller olarak karşımıza çıkıyor.

Kuzine Soba Nasıl Kullanılır?

Kuzine soba oldukça kolay bir şekilde kurulmaktadır. Kuzine sobayı kurmak için baca bağlantılarını doğru şekilde yapmanız gerekmektedir. Kurduğunuz kuzine sobayı yakmak için sobanın içinin kuru odun veya kömürle doldurmanız gerekmektedir. Daha sonra Çıra veya kağıt parçası kullanarak odunlarınızı tutuşturmanız gerekiyor. Odunlar tutuştuktan sonra kısa sürede kuzine soba yanmaya başlayacaktır.

Yanma işleminin başlamasıyla birlikte kolayca fırınınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca sobayı ilk defa yakacakken mutlaka havalandırma deliklerini açık konuma getirmelisiniz. Bu sayede sobanızın daha hızlı bir şekilde tutuşmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca havalandırma deliklerini açık olması basınca karşı önlem alınmasına da yardımcı olunacaktır. NurakKuzine soba oldukça kaliteli malzemelerden üretti sobaları tamamen garantili olarak satışa sunmaktadır. Sizde siteyi ziyaret ederek kendinize en uygun kuzine sobayı seçebilirsiniz. Bu sobalarda isterseniz yakıt olarak kömür isterseniz odun kullanabilirsiniz. Tamamen satın aldığınız kuzine soba ile alakalıdır.