Fanta Fest, Ankara’da Coşkuyla Başladı

featured

İlk olarak 2001 yılında gerçekleşen ve kesintisiz olarak 14 yıl boyunca devam eden Fanta Fest’in uzun bir aradan sonra tekrar başlayan yolculuğun ilk durağı 18 Ağustos’ta Ankara AnkaMall oldu. Müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Edis ve Gazapizm ile taşıyan Fanta Fest’in ilk konseri onbinlerce müzikseverin katılımıyla gerçekleşti. Gün boyunca, DJ performansları, özel dans şovları gibi etkinliklerin yer aldığı Fanta Fest, akşam da Edis ve Gazapizm konserleri ile Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahneye çıktığı ilk andan itibaren şovları, sahne kostümü ve enerjisi ile bambaşka bir atmosfer yaratan Edis sevilen şarkısı “Arıyorum” ile konser alanını coşturdu. Ankara’da olduğu için çok mutlu olduğunu söylerek konuşmasına başlayan Edis; “Aylardır bu anı bekliyorum. Birlikte çok güzel bir gece geçireceğiz. Çok heyecanlıyım ve sizler mükemmelsiniz. Eğlencemizle geceyi aydınlatalım” dedi. Konuşmasının ardından yeni çıkan son teklisi Yalancı’yı seslendiren Edis, şarkıya özel tasarladığı dans kareografisini on binlerle birlikte gerçekleştirdi. Ünlü yıldız; “Martılar”, “Nirvana”, “Perişanım” gibi en beğenilen eserlerini sevenleriyle beraber hep bir ağızdan söyledi. Orkestrasına, dansçılarına, emeği geçen tüm ekiplere ve Fanta’ya teşekkür eden Edis, “Hepinizi çok seviyorum arkadaşlar” diyerek performansını sonlandırdı.

Gençlerin yakından takip ettiği ve ülkemizin en sevilen rap müziği sanatçılarından Gazapizm, konserine beğenilen şarkısı “Dünya Bu” ile başlarken, “Bu kalabalık çok güzel, sizlerle olduğum için çok mutluyum” diyerek Ankaralıları selamladı. Gazapizm konserde; “İzaf”,“Ölüler Dirilerden Çalacak” ve “Heyecanı Yok” başta olmak üzere popüler eserlerini müzikseverlerle tek bir ağızdan seslendirdi.