Galatasaray, Süper Kupa Maçına Hazırlanıyor

featured

Galatasaray, Fenerbahçe Maçı İçin En İyi Takımıyla Hazırlanıyor

Galatasaray, Süper Kupa maçına Fenerbahçe’nin en iyi takımıyla karşılaşacak gibi hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik heyet ve yönetim, sarı-lacivertli rakiplerinin U19 Takımı ile sahaya çıkma ihtimaline karşı önlemler alıyor.

Okan Buruk, Takımı Sezonun En Önemli Maçına Hazırlıyor

Florya’dan gelen bilgilere göre Okan Buruk, en formda futbolcularını, adeta sezonun en önemli maçına çıkacakmış gibi Süper Kupa’ya hazırlıyor.

Yönetim, U19 Takımı Kararına Tepki Gösteriyor

Yöneticiler, Fenerbahçe’nin U19 Takımı ile sahaya çıkma ihtimaline karşı tepki göstererek, “U19 Takımı’nı da Şanlıurfa’ya götürelim. Fenerbahçe böyle bir tercih yaparsa, biz de aynı şekilde yanıt verelim” şeklinde telkinde bulunuyor. Ancak Başkan Dursun Özbek, bu fikre karşı çıkıyor ve “Tartışmalardan uzak durmalıyız” diyor.

Galatasaray’ın Şanlıurfa’daki Planı

Galatasaray, tüm futbolcularıyla Şanlıurfa’ya gitmeyi planlıyor. Yönetim tam kadro olarak orada olacak ve depremzedelere yönelik organizasyonlar düzenleyecek. Maç öncesinde ve sonrasında özel tişörtler giyilecek ve provokasyonlara yanıt verilmeyecek. Ayrıca daha önce belirlenen şampiyonluk primi futbolculara dağıtılacak.