Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Fatih Karagümrük Maçı Açıklamaları

featured

Okan Buruk, Beşiktaş Derbisi Öncesi Oyuncularına Mesaj Verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fatih Karagümrük’e elendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi oyuncularına çağrıda bulundu. Buruk, “Oyuncularım da biraz düşünsün” ifadelerini kullandı.

“Rakibimiz Çok İyi Oynadı”

Buruk, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Üzücü. Hem Avrupa’da hem kupada devam etmek istiyorduk. Zorlu bir fikstür, üst üste maç sayısı fazla… Bugün özelinde bakınca daha fresh oyuncular tercih etmeye çalıştık, 4-5 tane fresh oyuncu vardı. Rakibimiz bir kere çok iyi oynadı. Bizden daha kaliteli işler yaptılar. Onu net şekilde söylemeliyim.” dedi.

“Derbi Çok Önemli”

Galatasaray Teknik Direktörü, “Bugün özelinde kendi açımızdan neleri yapamadığımızı görmemiz, düzeltmemiz gerekiyor. 3 gün sonra bir maç daha var. Hiçbir maça hazırlanma süremiz yok. Maçtan 1 gün önce çok kısa taktik antrenmanla maçlara hazırlanıyoruz. Beşiktaş maçı da böyle olacak.” şeklinde konuştu.

“Kupayı Kazanmak İstiyorduk”

Buruk, “Mücadele edeceğiz, kalitemizi daha net ortaya koymalıyız. Derbi çok önemli. Ligde lideriz. Uzun süredir kazanıyoruz, ikinci yarının bütün maçlarını kazandık, ligde istikrarı devam ettirmeliyiz. Daha iyisini yapabilecek gücümüz, kalitemiz var. Oyuncularımdan beklentim daha iyisini yapabilmeleri.” diyerek hedeflerinden bahsetti.