GEBZE CENTER YENİ MARKALARIYLA DAHA GÜÇLÜ

featured

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, ziyaretçilerini yeni mağazaları ile karşılıyor ve yeni açılacak mağazaları ile de büyümesine devam ediyor

Gebze Center AVM, 2022 yılında marka karmasına; Greenwich Coffee, LCW Dream, MAD Parfüm, Gallery Crystal, Madame Coco, Hesaplı Halı, CreapHone, Bargello, Promasaj, Tavukland, Reeder markalarını kattı. Pandemi süresince büyümeye devam eden Gebze Center AVM; 2020’de dört, 2021’de dokuz markayı daha bünyesine eklemişti. Yakın dönemde Lufian, Aryb’s, Usta Dönerci ve Takıştır mağazalarına da ev sahipliği yapacak olan Gebze Center AVM, yeni mağazalarıyla büyümesine devam edecek.

Kampanyalar hız kesmeden devam ediyor…

Her ay ziyaretçilerini düşünen özel kampanyalarla ev sahipliği yapan Gebze Center AVM’de alışveriş yapan ziyaretçiler birbirinden güzel hediyelerin de sahibi oluyor.

Bölgenin Ticari, Yaşam, Kültür ve Eğlence Merkezi

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM’de hem çocuklar hem de yetişkinler için birbirinden keyifli etkinlik ve atölyeler yapılıyor. Atölyelerden çalışan ziyaretçilerin de faydalanması için gündüz seansının yanında akşam saatlerine de seans planlaması yapıldı. Çalışan ziyaretçilerin iş çıkışı katılacakbilecekleri bu etkinlikler günün yorgunluğunu unutturacak kadar keyifli anlar vaat ediyor.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi Fiba Commercial Properties (Fiba CP) yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.