Hangi Saatlerde Instagram’da Paylaşım Yapılmalı?

Instagram En Çok Hangi Saatlerde Kullanılıyor?, Instagram Fotoğraf Ne Zaman Paylaşılmalı?, Hangi Saatlerde Instagram’da Paylaşım Yapılmalı?, Detaylar yazımızda…

featured

Ülkemizde en fazla paylaşım yapılan platformlar arasında Instagram yer almaktadır. Dijitalleşen dünyada insanlar haberleşme ve gündemden haberdar olmak başta olmak üzere pek çok konuda sosyal medyanın gücünden yaralanabilmektedir. Yüksek takipçi sayısına ulaşan kullanıcılar influencer olarak Instagram aracılığı ile para kazanabilmektedir.

Özellikle maliyetini azaltarak satış oranlarını yükseltmek isteyen kullanıcılar influencerlar ile reklam, sponsorluk ve iş birliği anlaşmaları yaparak ürünlerinin daha fazla insana ulaşmasını hedefler. Instagram paylaşımlarının en aktif kullanım zamanları olan sabah 8 öğleden sonra 5’de yapılması etkileşim oranının yükselmesini sağlayacaktır. Sabah ile giden insanlar ile akşam iş dönüşü saatleri özellikle toplu taşıma kullanmakta olan kişilerin bu saatte Instagram hesaplarında vakit geçirdikleri belirlenmiştir.

Instagram En Çok Hangi Saatlerde Kullanılıyor?

Instagram hesaplarını kullanan kişilerin en fazla sabah işe giderken yani 08:00 saatlerinde ve akşam iş çıkışı eve dönüş saatleri olan 17:00 civarında aktif oldukları belirlenmiştir.

Gönderilerinizin beğeni ve paylaşım gibi etkileşimini artıracak hareketlilik için bu saatlerde paylaşım yapmanız gerekir. Instagram hesabınızdaki takipçi sayınız hedeflediğiniz düzeyde değilse Popigram internet adresinden Instagram takipçi satın al paketlerini 5 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Instagram Fotoğraf Ne Zaman Paylaşılmalı?

Fotoğraflarınızın yüksek beğeni alması için paylaşım zamanlarınızı Instagram kullanıcılarının en aktif oldukları zamanlar tercih etmelisiniz. Özellikle Çarşamba günleri saat 14:00 paylaşım yapılması için etkili zaman olarak belirlenmiş durumda.

Takipçi sayınızın ve hesabınızın popülerliğinin artması için fotoğraf paylaşımlarınızın keşfet kısmında üst sıralarda görünmesi de önemlidir. Takipçi satın al seçeneğinden faydalanmak için Popigram’ın Instagram panelini inceleyebilir size uygun avantajlı takipçi paketlerini kolayca satın alabilirsiniz.

Instagram Keşfete Düşmek İçin Ne Yapmalı?

Hesabınızdaki gönderilerinizin yüksek etkileşim oranına sahip olması gerekir. Etkileşim oranını artırmak için yapılması gerekenler:

  • Gönderilerinize gelen yorumlara cevap verme
  • Beğeni, paylaşım ve izlenme sayısını artırma
  • Hashtagli paylaşım yapmaya özen gösterme
  • Storylerinizin izlenme, yorum ve beğeni sayılarını artırma

Keşfet de hesabınızın görünmesini sağlamak için Popigram.com Instagram panelinden beğeni, takipçi, izlenme ve çok daha fazlasına ulaşabileceğiniz Instagram paketlerini inceleyebilir güvenle satın alabilirsiniz.