Hayrat Neşriyat’ın Manevi Bağları Güçlendiren Dini Hediyelikleri

featured

Hayrat Neşriyat’ın Manevi Bağları Güçlendiren Dini Hediyelikleri

Hediyeler sevdiklerinizle bağlarınızı güçlendirir. Gelin, bebek, sünnet mevlüdü gibi cemiyetlerinize katılan misafirlerinize armağan etmek için özel olarak tasarlanan dini malzemeler içinden seçimler yapabilirsiniz. Kaliteli malzemeler, farklı boyut ve renklerde hazırlanan İslami malzemeler, ilgi çekici seçeneklere sahiptir. Hediyelik Cevşen, seccade, tespih ve rahle çeşitleri ve çok daha fazlası Hayrat Neşriyat’ta uygun fiyat avantajları ile satışa sunulur.

hayrat.com.tr üzerinden dini hediyelikleri toptan olarak sipariş verebilir, sevdiklerinizin manevi bağlarını güçlendirebilirsiniz.

Sevdiklerinize Özel Dini Hediyelikler

Mevlüdünüze katılan konuklarınıza armağan olarak dağıtabileceğiniz ürünler içinde Kuranı Kerim birçok misafiriniz için en anlamlı hediyelerden biridir. İslami malzemeler içinde en çok tercih edilen Kuran; cep boyu gibi hediyelik seçenekleri, isim yazılı ya da kadife kaplı çeşitleri ile özel davetlerinizi çok daha anlamlı hale getirir. Dilediğiniz renk ve boyuttaki birbirinden farklı İslami malzemeler, uygun fiyat avantajlarıyla beklentilerinizi en iyi şekilde karşılıyor. Mevlütlerinizde kişiye özel hediyeler dağıtmak istiyorsanız, rahle çeşitleri de değerli malzemelerden biridir. Bebek ya da gelin mevlüdünüzde dağıtacağınız rahle ile sevdiklerinizin yüzünü güldürebilirsiniz.

Kuran, seccade, tespih, Seccade ve tespih gibi çoklu setler, özellikle İslami malzemeler içinde en popüler olan ürünlerdir. Sevdiklerinizin kaybının ardından düzenleyeceğiniz mevlütlerde, merhumun isminin yazılı olduğu cep boy Kuran ya da Yasin kitabını da, konuklarınıza dağıtabilirsiniz. Üzerinde isim yazılı olan dini hediyelikler, konuklarınız için en anlamlı hediyelerden olacaktır.

Farklı renk ve özel taşlara sahip tespihler ile misafirlerinizin özelliklerine uygun hediyeler sunabilirsiniz. Gelin, sünnet, doğum mevlüdü hediyelikleri arasında tespihler de, en çok tercih edilen ürünler içinde yer alır. Seccadeler de mevlüt gibi organizasyonlarınız için özel hediyelerdir. Özenle üretilen seccadeler, birbirinden şık modelleri ile hediyelik seçeneklerini zenginleştirir. Hayrat Neşriyat’tan sevdiklerinize uygun aradığınız tüm anlamlı ve manevi değeri yüksek İslami malzeme çeşitlerine ulaşabilirsiniz. İslami malzemeleri uygun fiyat avantajları ile toplu olarak da satın alabilirsiniz.

İslami Malzeme Fiyatları

İslami malzemeler, özelliklerine göre farklı fiyatlarda satışa sunulur. Tekli olarak ve  çoklu setler halinde satışa sunulan birbirinden farklı hediye seçenekleri içinden seçiminizi yaparken bütçenize uygun birçok seçenek bulabilirsiniz. İslami malzemelerin satışında ürünlerin boyut, renk ve tasarım gibi özellikleri fiyatları belirler. Malzemelerin hangi materyaller ile üretildiği de fiyatların belirlenmesinde etkilidir. Her bütçeye ve beklentiye uygun İslami malzemeleri bir araya getiren Hayrat, toplu alım imkanı ile oldukça fazla avantaj sunar.

Sevdiklerinize özel seçeceğiniz İslami malzemelerin en kaliteli adresi Hayrat Neşriyat’tan seçtiğiniz hediyelikler ile mevlüt gibi özel organizasyonlarınızı çok daha anlamlı kılabilirsiniz. Yasin kitabı, Kuran-ı Kerim, tespih, seccade fiyatları hakkında bilgi almak ve hemen siparişinizi oluşturmak için Hayrat.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.