Hollywood’un Ünlü İsimlerinin Sette İstediği Tuhaf İstekler

featured

Tom Hardy’nin İlginç Tercihleri

Tom Hardy’nin film setindeki tuhaf istekleri Danny Lyon tarafından dile getirildi. Lyon, Hardy’nin kendisine bakmaması talimatını almasıyla tanışamadığını belirtti. Ayrıca, Patrick Stewart da Hardy’nin kariyerinin başındaki tavrından bahsetti.

Jennifer Lopez’in Beyaz Odası

Jennifer Lopez’in talep listesinde, soyunma odasının tamamen beyaz olması şartı bulunuyor. Bir keresinde performans sergilemeyi reddeden Lopez, odasının yeniden dekore edilmesini istemişti.

Kevin Hart’ın Şaşırtıcı Talebi

Kevin Hart’ın sette talep ettiği şok edici şey ise odasına atletik/seksi vücutlu beş kadın isteğiydi. Kadınların belirli vücut tiplerine sahip olması gerektiği belirtilmişti.

Mariah Carey’nin İstekleri

Mariah Carey’nin soyunma odasında 20 beyaz kedi yavrusu ve 100 beyaz güvercin istediği ve özel çiçeklerle donatılmasını talep ettiği biliniyor.

Beyoncé ve Klozet Kapağı

Beyoncé’nin turne sırasında klozet kapağı talep ettiği ortaya çıktı. Ekibi, sanatçının konforunu sağlamak için bu gibi detaylara dikkat ediyor.

Diğer Ünlülerin İlginç İstekleri

Joe Jonas’un köpek yavruları, Katy Perry’nin iç tasarım talepleri, Paul McCartney’nin vejetaryen istekleri, Selena Gomez’in Justin Bieber koşulları ve Drake’in tütsü talepleri de dikkat çekiyor.