HydroClean Teknolojisi İle Miele Kombi Buharlı Fırınlar Kendini Yıkıyor

featured

“Daima daha iyiye” çalışma prensibiyle yüksek kalite elektrikli ev aletleri üreten Miele’nin kendini yıkayan HydroClean teknolojili DGC HC Pro serisi kombi buharlı fırınlar, fırın temizleme derdini ortadan kaldırıyor. 200’den fazla otomatik pişirme programı da sunan fırınlar, evlerde yeni şeflerin doğuşuna da yardımcı oluyor.

 

Beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin dünyaca ünlü Alman markası Miele’nin, fırın ve buharlı pişiriciyi bir arada buluşturarak hayat verdiği DGC HC Pro serisi kombi buharlı fırınlar; pişirme alternatiflerinin yanı sıra kendini yıkama özelliğiyle de fırında yemek pişirmeyi severlerin yeni kurtarıcısı oluyor.

 

Balıkları veya sebzeleri buharda pişirmeye ne dersiniz? Yoksa klasik fırında mı pişirmeyi tercih edersiniz? Ya da ekmeğin dışı çıtır çıtır, içi nemli ve yumuşak tutmak için geleneksel pişirme yöntemi olan ikisinin bir kombinasyonuna mı ihtiyacınız var? Aradığınız her şeyi Miele’nin kombi buharlı fırınlarıyla yapabilirsiniz. Miele’nin, ocak ayında kullanıcıların beğenisine sunduğu kombi buharlı fırınlar, buz çözmeden vakumlu pişirmeye, yoğurt mayalamadan meyve kurutmaya kadar sunduğu 200’den fazla programıyla mutfaklarda yeni bir dönem başlatıyor. Miele DGC HC Pro serisi kombi buharlı fırınlar, geleneksel pişirme programlarını ekstra nem ile birleştiren CombiCooking teknolojisi ile mükemmel sonuçları garanti ediyor. Sıcaklık, zaman ve nem gibi parametrelerin ihtiyaca göre ayarlanabilmesine imkan veriyor.

 

Kolay temizlik için özel geliştirilmiş teknoloji

Yemek pişirirken sıçrayan yağ ve yemekler fırının pişirme ünitesini kirletir ve yüzeyde kalıcı lekeler bırakabilir. Yeni kendini yıkama teknolojisi HydroClean ile zahmetli fırın temizliği geçmişte kalıyor. Yanmış artıkları bile tamamen ve zahmetsizce çıkarıyor, bu sayede pişirme ünitesi ilk günkü görüntüsünü ve parlaklığını uzun yıllar koruyor.

 

Yaratıcı lezzetler için üstün program çeşitliliği

Yeni nesil Miele kombi buharlı fırınlar, kullanıcılara önceki başarılı serilerinde de bulunan buharlı pişirme modunda hızlı ısıtma ve kısa pişirme sürelerinin yanı sıra eşit buhar dağılımı gibi tüm özellikleri sunar. Miele kombi buharlı fırınlar buhar gücünü, doğru konumdaki iki yönlü DualSteam ile birlikte 3,3 kW güç çıkışına sahip güçlü harici buhar üreticiden alır.

 

Miele’nin Mix&Match özelliği, üç farklı malzeme kombinasyonu ve yemeğin nasıl pişirileceğini önererek menülere de destek olur. Yiyeceklerin bir fırın tepsisinde veya tabakta pişirilmesine imkan tanıyan teknoloji, pişirme süresi veya sıcaklık gibi tüm endişeleri ortadan kaldırır. Kullanıcı dostu Miele APP çeşitli malzeme ve önerileriyle de yemek pişireceklerin her an yanında olur.

 

GourmetRoasting teknolojisi, etin yumuşak ve sulu olmasını sağlar. Etleri uzun sürede, düşük sıcaklıkta tam kıvamında pişirir. Ekstra nem, en iyi pişirme ve kızartma sonuçlarına ulaşılmasına yardımcı olur. Pişirme öncesi kızartmaya gerek kalmadan, et ince kahverengi bir kabukla eşit şekilde pişer. Kendini yıkama özelliğine sahip, enerji verimliliği açısından A+ etiketli Miele kombi buharlı fırınlar, Miele’nin Almanya’daki fabrikasında üretilir ve 20’a varan kullanım ömrü için test edilir.

 

HydroClean teknolojisi nasıl çalışır?

Fırın temizleneceği zaman, pişirme ünitesindeki tüm aksesuarlar çıkarılır ve özel olarak formüle edilmiş temizleyici sıvı, pişirme ünitesinin tabanındaki süzgeç içine dökülür. Otomatik olarak su ile karıştırılır ve fırının üst kısmına pompalanarak bir pervane ile fırının etrafına eşit şekilde püskürtülür. Bu püskürtme ile kirler yumuşar ve fırın temizlenir. Süreç, köpük durulanmadan ve boşaltılmadan önce otomatik olarak birkaç kez tekrarlanır. İşlem kısa bir kurutma aşamasıyla sona erer.