İmamoğlu, Pendik Kanaat Önderleriyle Buluştu

featured

İBB Başkanı İmamoğlu, Pendik’te Kanaat Önderleriyle Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı ile birlikte ilçenin kanaat önderleri ile bir araya geldi. Dumlupınar Mahallesi’ndeki bir restoranda gerçekleşen buluşmada, İmamoğlu ve Balyalı birer konuşma yaptı.

2019 Seçim Süreci ve Hedefler

İmamoğlu, 2019 yerel seçim sürecinde yaşanan mazbata krizini ve seçim iptali sürecini anlattı. İmamoğlu, seçimin iptal edilmesi sonrasında milletin gösterdiği hassasiyetle göreve geldiklerini belirtti. Pandemi ve ekonomik krizle mücadele ettiklerini vurgulayan İmamoğlu, halkın zor durumlarını göz önünde bulundurarak sosyal yardımları artırdıklarını ifade etti.

İBB’nin Başarılı 5 Yılı

İmamoğlu, İBB’nin sosyal hizmetlerindeki başarılardan ve kentte gerçekleştirilen metro yatırımlarından örnekler vererek, İstanbul’un kalkınması için icraatçı bir döneme imza attıklarını dile getirdi. Adaletli bir yönetim anlayışına vurgu yapan İmamoğlu, belediye olarak particilik ve partizanlık yapmadıklarını belirtti.

Siyasi Ezberlerin Değişeceği Bir Dönem

İmamoğlu, siyasi ezberlerin unutulması gerektiğini ve siyasetin insanları birleştiren bir zenginlik olarak görülmesi gerektiğini ifade etti. Ekrem İmamoğlu, vatandaşların taleplerine kulak verdiklerini ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirterek, halkın desteğiyle hizmetlerini sürdüreceklerini söyledi.