İndirimli Kedi Taşıma Çantaları Hangileri?

featured

 

Evcil hayvanlara yönelik ürünler, günlük olarak pek çok kişinin hayatını kolaylaştıran ürünler arasında yer almaktadır. Seyahat esnasında kullanılan kedi taşıma çantaları bunlardan biridir. Kediler için taşıma çantaları, üretim malzemeleri, özellikleri, boyutugibi konulara göre tasarlanan ürünlerdir. Bu ürünlerin fiyatları da çantaların kalitesine, sağladığı konfor ve daha birçok faktöre bağlı olarak farklılık göstermektedir. Keditaşıma çantalarının fiyatları içerdikleri malzemelerinplastik ya da tekstil olmasına göre değişiklik gösterirken, modele göre farklılık gösterençanta fiyatları, renk ve desen seçenekleri, kullanım kolaylığı açısından da değişiklik gösterir. Çantanın fiyatını belirleyen bir diğer faktör ise ürünün boyutudur. Bu özelliklerinden dolayı farklı fiyat aralıkları bulunmaktadır.

Kedi Taşıma Çantası

Kedi taşıma çantasının pek çok farklı model ve tasarımları bulunmaktadır. Omuz çantası, sırt çantası ve tekerlekli modelleri de mevcuttur. Kedi taşıma çantası, çanta modellerine göre değil kedinizin boyuna göre de değişkenlik göstermektedir. Satın alacağınız kedi taşıma çantası ürünlerinin kalitesinin dışında dayanıklılığı da oldukça önemlidir. Onlarca farklı modelleri olan kedi çantası arasından kedinizin içinde en rahat olduğu modelisatın alabilirsiniz. Taşıması en rahat modellerden biri tekerlekli kedi taşıma çantasıdır. Kedi Çantası

Kedi çantaları arasında farklı ağırlıklara sahip seçenekler bulunmaktadır. Tek omuz askılı çantalar genellikle yavru kediler için tercih edilirken yetişkin kediler için şeffaf olan kedi çantası modelleri tercih edilmektedir. Daha büyük kediler için büyük boy kediçantaları bulunur. Kedi çantası satın alırken dikkat etmeniz gereken diğer bir faktör ise çantanın kedinize uygun boyutlarda olup olmadığıdır. Ayrıca evcil hayvanınızın kendini rahat hissedeceği ve kolay taşınabilecek bir model seçtiğinizde kendinizi derahat hissedeceksiniz. Kedinizin rahat hissedebilmesi için satın alacağınız ürünün yumuşaklığına da özen göstermelisiniz.

Kedi Taşıma Kafesi

Kedi kafesleri, kedi sahipleri için en çok tercih ettiği ürünlerinden birisidir. Kısa yolculuklarda olduğu kadar uzun yolculuklarda da kedi taşıma kafesleri mutlaka tercih edilmelidir. Seyahatin yanı sıra kedi kafesleri kedilerin yalnız kaldığı oyun oynadığı ve saklandığıyerlerden biridir. Küçük kedi taşıma kafesi, çok daha konforlu bir seyahat gerektiğinde kediniz için dinlenme yeri olarak da kullanılabilir. Demir ve metalden yapılmış kafeslerin yanı sıra plastik kedi kafes çeşitleri bulunmaktadır.