IPEKYOL, Yeni Monogram Deseni ile Modanın ‘Zamansızlık’ Sahnesinde!

featured

Ünlü Fransız Art Direktör Fabien Baron’un ekibi ile birlikte yönetilen 8 aylık tasarım sürecinde, IPEKYOL’un logosu yenilendi ve IPK sembolünden yola çıkılarak yeni monogram desen tasarlandı. Yeni monogramı taşıyan ve 1. sınıf deri malzeme ve işçilikle tasarlanan çanta, cüzdan ve aksesuarlar ile yüzde yüz ipek twill eşarplar IPEKYOL’un moda hareketindeki kalıcılığının imzası olma niteliği taşıyor.

 

Moda tarihine miras parçalar bırakmak üzere yola çıkan IPEKYOL Kreatif Direktörü Hilal Şendur bu değişimi, “Yaptığımız her şeyin bir rezonansa ve zamansızlığa sahip olmasını istiyoruz. Geçmişimizle gurur duyuyoruz ve ona saygı duyuyoruz, yeni monogramımız IPEKYOL’un çok yönlü kimliğinin bir kutlamasıdır. Markamızın imzası haline gelmesini arzu ettiğimiz Monogram desenimizin, IPEKYOL’un gelecekte var olmayı düşündüğü yeni kategorilerde de karşılık bulacağına inanıyoruz” diye açıklıyor.

 

Zamansız bir zarafete sahip tasarımlar

IPEKYOL, simgesel monogramlı yeni çanta, eşarp ve aksesuar koleksiyonuyla her daim, her okazyonda zamansız parçalar tercih eden moda severlerin gardırobuna da dahil olmayı hedefliyor. IPEKYOL aksesuarlar şık görünümlerin ruhuna yolculuk yaparken, Yasemin Özilhan’a özel tasarlanan çanta ‘YASO BAG’ ise yeni arzu nesnesi olacak gibi gözüküyor.

 

Ayrıca sınırlı sayıda üretilecek, özel baskılarla renkleri yaz sezonundan kış sezonuna farklılaştırılacak renkli monogram çanta ve aksesuar koleksiyonunda indirim politikası uygulanmaması planlanıyor.