İstanbul Evde Serum

featured

 

 

İstanbul evde serum hizmetleriyle soğuk algınlığı ve gribe karşı kendinizi koruyun! Genellikle Ekim ayında başlayan grip mevsimi, Şubat ayının sonuna kadar devam eder. Bu süre zarfında özellikle yaşlılar, bağışıklığı düşük olanlar ve çocuklar çeşitli virüs ve bakterilere karşı aşırı hassastır. Kardiyovasküler, nörolojik veya solunum yolu hastalığı olanların gribe yakalanma riski diğerlerine göre daha fazladır. Sevdiklerinizi ve kendinizi mevsimsel gripten korumak için İstanbul evde serum hizmetlerimizden atom serum tedavisini talep ederek bu durumu kolay bir şekilde atlatabilirsiniz.

İstanbul evde serum hizmetleri kapsamımızda sizleri sağlığınıza kavuşturmak bizim en büyük mutluluğumuz. Çocuklarınız ve bebekleriniz için çocuk damaryolu açımında uzmanlaşmış hemşiremiz bulunmaktadır. Hastanız ister yetişkin ister bebek olsun sizlere bir telefon kadar uzağız.

Atom Serum Nedir

 

İnsan vücudu ne kadar mükemmel çalışırsa çalışsın soğuk algınlığı ve grip gibi mevsimsel hastalıklara neden olabilecek virüslerin tümüne karşı koyamaz. Bu yüzden de viral bulaşıcı bir hastalık olan soğuk algınlığı, yaygındır ve belirli dönemlerde tekrarlanır. Mevsimsel geçişlerde kendini belli eden soğuk algınlığına yakalanmamak için elimizde sihirli bir sopa yok fakat sihirli bir serum var: Atom serum. Virüslere karşı savaşan ve bağışıklık sistemimizi güçlendiren atom serum nedir?

Vücudumuz beklenmedik bir virüsle karşı karşıya kaldığı zaman alarm vermeye başlar. Sıvı dengemizde bozulmalar meydana gelir ve bağışıklığımız günden güne zayıflar. Böyle durumlarda yapabileceğimiz en iyi şey olan atom seruma başvururuz. Atom serum, içerdiği vitamin ve minerallerle bizi destekler ve hastalığı daha çabuk atlatmamıza yardımcı olur. Bunun dışında normal günlerde de bağışıklığınızı güçlü tutmak için atom serum kullanabilirsiniz.

 

 

Atom Serum İçeriği

Atom serum alan kişilerin vücudu virüs enfeksiyonun üstesinden başarıyla gelir. Vücudun bağışıklık sistemi güçlenir ve soğuk algınlığı belirtilerinde gerileme görülür. Özellikle yaşlılar, kronik hastalığı olanlar ve çocuklar tarafından sıklıkla kullanılan atom serum ihtiyacımız olan birçok vitaminin birleşmesinden oluşur.  Sıklıkla kullandığımız ve hastalarımızın memnun kaldığı atom serum içeriği hakkında şunları söyleyebiliriz:

  • C Vitamini
  • B Vitamini
  • Antihistaminik (alerjik reaksiyon önleyici – burun akıntısı giderici)
  • Ağrı Kesici
  • Mide Koruyucu
  • Bulantı Engelleyici
  • Gerektiğinde antibiyotik

Atom serum içeriği bu vitaminlerin toplamından oluşmaktadır.

 

Atom Serum Fiyatları

Atom serumlarda genel olarak yukarıda bahsettiğimiz vitamin ve ilaçları kullanırız. Fakat bazı özel duruma sahip kişilerde aynı içeriği hazırlamamız mümkün değil. Örneğin, tansiyon hastalarında ve şeker hastalarında vital bulgular istenilen düzeyde değilse ayrı bir atom serum içeriği hazırlamamız gerekir. Dolayısıyla hastanın durumunu görmeden atom serum fiyatları hakkında tek bir tutardan söz etmek doğru değildir.

 

Atom serum fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak için 7/24 iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Evinizin sıcak konforundan ayrılmadan atom serum tedavisiyle eskisinden bile daha güçlü olmanız bir tuşlama kadar yakınınızda!

 

Atom Serum Yararları

Soğuk algınlığı ve grip, insandan insana kolay bir şekilde bulaşabilir. Bütün yıl boyunca virüsleri savuşturmanıza rağmen, mevsim değişikliklerinde veya kış aylarında daha savunmasız olabilirsiniz. Savunma gücünüzü artırmak ve virüslere karşı daha iyi savaşabilmek için atom serum kullanmanız etkili bir seçimdir. Atom serum yalnızca virüslerle savaşmakla kalmaz aynı zamanda vücudunuza farklı faydalar da sağlar. Atom serum yararları şu şekilde listelenebilir:

 

  • Soğuk algınlığı semptomlarını azaltır
  • Solunum yollarında oluşan virüsleri yok eder
  • Bağışıklık sisteminizi güçlendirir
  • Yorgunluk ve enerji kaybı gibi durumları engeller

 

 

İstanbul evde serum ve atom serum hizmetlerimiz için bizlere ulaşmaktan çekinmeyin. Bebek damaryolu açımında uzman hemşiremiz ve deneyimli kadromuzla sizlere 7/24 hizmet vermekteyiz. Tek bir adresimiz yok! Eviniz nerdeyse orası bizim ofisimiz.

Kaynak: https://vitasaglikkabini.org/2023/01/04/istanbul-atom-serum/