Kadın Cinayetleri Türkiye’yi Yasa Boğdu

featured

Bursa – Tuba Ateşci

Bursa’da iki çocuk annesi Tuba Ateşci (41), bir yıl önce boşandığı ve barışmak için görüşmeye çağıran eski eşi Murat Demir (49) tarafından tabancayla katledildi. Olayın ardından Demir de intihar etti.

Adıyaman – Tuba A.

Adıyaman Samsat’ta Kasım A.; eşi Tuğba A, bacanağı Abidin A. ile bacanağının 9 yaşındaki oğlu Mustafa A.’yı tabancayla vurdu. Üç kişi de ağır yaralı olarak hastanede hayatını kaybetti.

Erzurum – Elif Saydam

Erzurum’da cezaevinden firar eden eşi Şafak Saydam’ın (39) tabancayla vurduğu Elif Saydam (32), bir haftalık yaşam savaşını kaybederek toprağa verildi.

Sakarya – Hatun Ekrem Aslan

Sakarya‘nın Akyazı ilçesinde Ali Rıza Aslan, boşanma aşamasındaki eşi Hatun Ekrem Aslan’ı (29) tabancayla vurarak öldürdü ve intihar etti. Aslan’ın cinayetten önce sosyal medyada “Takdir-i ilahi” ifadesini paylaştığı görüldü.

İstanbul – Emine Ülkü Araz

İstanbul Çekmeköy’de Hakan Araz, eşi Emine Ülkü Araz’ı silahla rehin aldı. Emine Ülkü Araz, kocası tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Çiftin daha önce şiddetle mücadele biriminde işlem yaptığı belirtildi.

Denizli – Nasim Gol Karımı

Denizli‘nin Pamukkale ilçesinde Afgan uyruklu Nasim Gol Karımı (30), evde bıçaklanarak hayatını kaybetti. Eşi Mohammed Esmail Habibi suç aleti bıçakla gözaltına alındı.

İzmir – Özlem Çankaya

İzmir‘in Aliağa ilçesinde Ahmet Çankaya (48), ayrı yaşadığı eşi Özlem Çankaya’yı (43) iş görüşmesi çıkışında bıçaklayarak öldürdü.