Kalamış Yapı 2022’de Hedef Büyüttü

featured

Her geçen gün gelişen ve zorlaşan bir sektör olan inşaat, her ne kadar artan maliyetler söz konusu olsa da yatırımcılara en çok kazandıran sektörlerin başında geliyor.

2022 yılında yeni projelere hız verdiklerini belirten Kalamış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sevencan, “2021 yılının yarısından sonra satışlarımızda artış başladı. Bu yıl hayata geçireceğimiz önemli inşaat projeleri ile hedeflediğimiz rakamlara ulaşacağımızı düşünüyoruz. 2021 yılının ortalarından itibaren biri İstanbul Maltepe’de Kalamış Adalar ve İzmir Bornova’daki büyük bir projeyi gündemimize aldık. Önümüzdeki birkaç ay içinde 456 konuttan oluşan İstanbul Maltepe’de “Kalamış Adalar” projesinin inşaatına başlıyoruz.  Aynı zamanda İzmir Bornova’da bulunan 1215 konuttan oluşan Altın Orman Projesi’nin inşaatı devam etmektedir. Bu projenin de en geç 36 ay içinde bitirilmesini hedefliyoruz” dedi.

Bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler ile binlerce aileyi ev sahibi yapan Sevencan, “Yatırımın zorlaştığı bu dönemde belirlediğimiz stratejik hedefler, ilk kez uygulanacak özel ödeme sistemi ve kampanyalar ile aynı zamanda birçok aileye yatırım yapma fırsatı sunuyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda kısa ve uzun vadede atacağımız önemli adımlar ile yatırımlarımızı artırarak ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.