Kayacı, ‘MTSO Başkanı’ koltuğunu hak etti

featured

Mersin’in başarılı sevilen iş insanı Hakan Kayacı, MTSO seçimlerinde kendi gibi başkanlığa soyunan tüm adayların guruplarından seçilmemeleri nedeniyle0, zirveye oturan tek başkan adayı oldu.

Mersin’in başarılı sevilen iş insanı Hakan Kayacı, MTSO seçimlerinde kendi gibi başkanlığa soyunan 3 adayın minder dışında kalmalarıyla zirveye oturan tek başkan adayı oldu.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası meslek gurup seçimlerinde meclis üyelerinin büyük çoğunluğu yerlerini yeni meclis üyelerine  bırakarak, yeni bir ruhla ortaya çıktılar. Yeni meclis üyeleri, Kıran kırana geçen seçimlerde, Mersin’i kendi adlarına parselleyenlere dur demesini bildi.

Özellikle Kargıcak turizm merkezini üzerlerine geçirenler ile Mersin’i sevenler arasında kıran kırana geçen seçimlerde, Mevcut Başkan Kızıltan’ın yol arkadaşlarını yarı yolda bırakarak başka bir guruptan çıkması ‘Bizi sattı’ tepkilerine yol açtı.  Kızıltan’ın devrinin kapandığı belirten MTSO camiası;  ‘Mersin’e en ufak faydası olmayan, çevresinde birlikte hareket ettiği insanlarla rant peşinde koşan Kızıltan’ın devri artık kapanmıştır.  Saygımızdan ses çıkartmıyoruz ancak onun da etik düşünerek bir köşeye çekilmesi lazım’ yorumları yapılıyor.  Kızıltan’ın yeniden hayat bulması için bazı yandaş gazeteciler tarafından pohpohlanması da manidar ve anlamsız bulundu.

Yeni seçilen Meclis üyelerinin MTSO Başkanlığına, bileğinin hakkıyla üç aday arasından sıyrılan Hakan  Kayacı’yı ve yeni yönetimini iş başına getirmesi bekleniyor.

Kayacı, Pazar günü yapılan meslek grupları meclis üyeliği seçimlerinde ‘Mersin’in gücüne güç katacağız’ sloganı ile ipi göğusleyen genç ve başarılı iş adamı oldu.