Kayseri’nin nesi meşhur? Meşhur Kayseri Ürünleri KayseriOnline.Com’da..

featured

Kayseri, zengin tarihi ve kültürü ile olduğu kadar, lezzetli yemekleri ile de ünlü bir şehirdir. Kayseri’nin meşhur ürünleri şunlardır:

  • Sucuk:Kayseri sucuğu, %100 dana etinden yapılır ve baharatlarla harmanlanarak özenle hazırlanır. Izgarada, tavada veya fırında pişirebileceğiniz Kayseri sucuğu, iftar ve sahur sofralarınıza lezzet katacak.

Meşhur Kayseri Sucukları:

  • İmamoğlu sucuk
  • Otantik İrişgirik Sucuk
  • Erol Ceyhan Sucuk
  • Beğendim Gurme Sucuk

Kayseri sucuğu satın almak için Kayseri Online Yöresel Market web sitesini (kayserionline.com) kullanabilirsiniz.

  • Pastırma:Kayseri pastırması, usta eller tarafından özenle hazırlanır ve uzun süre saklanabilmesi için özel bir yöntemle kurutulur. Kayseri pastırması, şehrin en eski ve en geleneksel lezzetlerinden biridir.

Kayseri Pastırma kilosu 2024 fiyatları pastırmanın türüne göre ve pastırma markalarına göre değişmektedir.

En iyi Kayseri pastırmalarını KayseriOnline.com web sitesinden sipariş verebilirsiniz. 

Kayseri pastırması

  • Kavurma:Kayseri kavurması, en kaliteli dana etinin bir miktar dana yağı ile kavrulması ile elde edilir. Kayseri kavurması, genellikle pilav veya makarna ile birlikte servis edilir.

Kayseri kavurması

  • Mantı:Kayseri mantısı, Kayseri’nin en meşhur lezzetlerinden birisidir. ince açılmış hamurların arasına kıymalı harç konularak hazırlanan bir çeşit mantı türüdür. Mantılar, kaynar suda haşlanır ve üzerine sarımsaklı yoğurt, salça ve pul biber eklenerek servis edilir. Kayseri mantısı Ramazan sofralarının vazgeçilmezlerindendir.

Kayseri mantısı yapmak hüner ve zaman ister. Siz de bir kaşığa 40 kaşık sığacak büyüklükte dana kıyması ile üretilmiş lezzetli ev el mantısı yemek istiyorsanız ancak yapmak için zamanınız yoksa KayseriOnline.com adresinden hemen sipariş verebilirsiniz.

Kayseri Mantı kilosu 2024 başında 300-400 TL aralığındadır.

Kayseri mantısı

  • Soğanlı bez bebek:Kayseri’nin bir diğer meşhur ürünü olan soğanlı bez bebek, el yapımı bir oyuncak türüdür. Soğanlı bez bebek, hem bir oyuncak hem de bir süs eşyası olarak kullanılabilir. Bazı yerlerde Kapadokya Bebeği olarak da geçmesine rağmen Coğrafi tescilli adı Soğanlı Bez Bebektir.

Soğanlı bez bebek (soğanlı bebeği) siparişi vermek için KayseriOnline.com adresini ziyaret ediniz.

Bu ürünlerin yanı sıra, Kayseri’de birçok lezzetli yemek ve tatlı da bulunmaktadır.

Siz de hemen Kayseri Online Yöresl Market web sitesini ziyaret edin. En kaliteliyi en ucuza satın alın.