Kış Ortasında Deniz Keyfi

featured

Antalya ve Muğla’da yılın ilk gününde denize giren vatandaşlar, yüzmenin ve güzel havanın keyfini sürdü.

Hava ve deniz suyu sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Antalya’da vatandaşlar ve turistler Konyaaltı, Lara, Sarısu plajlarında toplandı. Kumsalda güneşlenenlerden bazıları denize girdi. Bisiklet süren çocuklar da kumsalda aileleriyle oynadı.

Havanın ve deniz suyu sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Muğla’nın Fethiye ilçesinde ise yerli ve yabancı turistler denize girip güneşlendi.

Ölüdeniz Mahallesi’ndeki Belcekız ile Kumburnu sahillerinde hafta sonu olmasının da etkisiyle hareketlilik yaşandı. Babadağ’dan yamaç paraşütüyle atlayan bazı tatilciler Ölüdeniz’in güzel manzarasını havadan izleme imkanı buldu.​​​​​​​

Hava ve deniz suyu sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü Marmaris’te de yılın ilk gününde turistler ve vatandaşlar, sahillerde vakit geçirdi. Uzunyalı ve İçmeler sahilleri boyunca yürüyüş yapanların yanı sıra balık tutmayı tercih edenler de oldu. Aileler, piknik sandalye ve masalarını koyarak plajlarda uzun süre oturdu. Bazı turistler ve vatandaşlar ise denize girdi.

Bodrum’da da güneşli hava dolayısıyla sahillerde yoğunluk oluştu. Kumbahçe, Paşatarlası sahillerinde bazı turist ve vatandaşlar denize girip güneşlendi. İlçedeki çay bahçeleri ile sahil bandındaki yürüyüş yollarında da yoğunluk oluştu.