Kızılay ve Coca Cola Arasında Yardımda İş Birliği

featured

Pandemi döneminde sağlık ve restoran çalışanlarından, İzmir depremi sırasında depremzedelere destek olmaya kadar Kızılay’ın yürüttüğü birçok insani yardım çalışmasına destek veren Coca Cola, bu Ramazan’da da Kızılay aşevleri için bağış kampanyası başlattı. Kızılay aşevlerine bağışlanan 2 milyon Türk lirasının yanı sıra Türkiye genelinde 2,5 litrelik Coca Cola şişelerinden alan herkes bu iyiliğe ortak olacak.

Coca Cola Türkiye Genel Müdürü Başak Karaca ve Coca Cola Türkiye Başkan Yardımcısı Sinan Cem Şahin ile Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan, Kızılay’ın Pendik Aşevi’nde sefer taslarını ihtiyaç sahipleri için beraber doldurdu.

 

Günlük 90 Bin Kişiye Aşevlerinde Yemek Çıkıyor

31 Aşevinin yanı sıra 74 mobil ikram aracı ile günlük 90 bin kişilik yemek çıkartıldığını belirten Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan Coca Cola’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Altan, “Bağışçılarımızın desteği ve yardımı ile Kızılay binlerce ihtiyaç sahibine bu Ramazan ayında da yardımda bulunuyoruz.  Bizler bu yardımları iletmede sadece aracı görevi görüyoruz. Coca Cola’ya bu Ramazan ayında bize aşevlerinde kullanılmak üzere vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sefer tasları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” diye konuştu.

 

Kızılay Her Dönem İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

Kızılay ile birlikte Ramazan’ın bereketini ihtiyacı olan ailelere ulaştırmaya devam edeceklerini söyleyen Coca Cola Türkiye Genel Müdürü Başak Karaca Kızılay’a ihtiyaç sahiplerine yardımlarından dolayı teşekkür etti. Karaca, “Kızılay, uzun bir süredir hem aşevleriyle hem de ihtiyacı olanlara bu Ramazanda ve diğer dönemlerde destek oluyor. Bugün Pendik’teki aşevindeyiz. 2 bin aileye yemek ulaştırılıyor. Kızılay’a böyle güzel bir tesis kurdukları ve böyle güzel bir operasyon yaptıkları için minnettarız” diye konuştu.