Konuşanlar Damla Gezen Affetmek İsimli Single Çalışması ile Müzik Dünyasına Giriş Yapıyor

featured

Damla gezen bugüne kadar birçok farklı televizyon programı ile hayatımıza giren ve kendisini sevdiren bir isim.  Katılmış olduğu programlarda her zaman ön plana çıkmayı başaran Damla Gezen programlarda sergilemiş olduğu başarılı ve kaliteli tavırları ile oldukça geniş bir takipçi kitlesine ulaşıyor.  Farklı konseptlerde yayınlanan bu programlarda hep en başarılı yarışmacılardan birisi olmayı başaran Damla gezen onu izlemenin çok keyifli olduğunu herkese ispatlıyor.

Ve artık Damla Gezen’i müzik konusunda en önemli otoritelerden olan dijital platformlarda Affetmek şarkısı ile dinliyoruz. Birçok takipçisi zaten onu izlemenin çok keyifli olduğunu söylerken artık onu dinlemek de takipçileri ve sevenleri için büyük bir keyif oluyor. Ve bu yeni single çalışması ile müzik listelerinde kısa sürede önemli bir başarı elde ediliyor. Hem güzelliği ve kendine has şık tarzı ile gözlere hitap etmeyi başaran Damla artık yeni müzik çalışmaları ile kulaklara da hitap ediyor.

Damla Gezen 1998 İstanbul doğumlu çok genç ve çok yetenekli bir isim. Işık Üniversitesi İç Mimarlık öğrencisi olan Damla son günlerde Konuşanlar programı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Ülkenin en önemli talk Showlarından birisi olan Konuşanlar programında konuşan olarak karşımıza çıkan Damla Gezen zeki ve yetenekli olduğunu burada da bir kez daha ispatlıyor.

Damla Gezen’in Instagram adresi: https://www.instagram.com/damlagezenn/