Modifiye Aracın Kralı Hasan Yalçuva!

1994 doğumlu olan Hasan Yalçuva sosyal medyayı doğru kullanarak kendi yeteneklerini herkesle paylaşmayı başarmıştır.

featured

1994 doğumlu olan Hasan Yalçuva sosyal medyayı doğru kullanarak kendi yeteneklerini herkesle paylaşmayı başarmıştır. Özellikle de TikTok üzerinde yakaladığı 1 Milyon takipçi başarısıyla da gündem olmuştur. Birçok Youtuber, İnfluencer arkadaşları sayesinde tanınırlığını üst noktalara çıkarmıştır. Aynı zamanda kendisi sosyal medya platformlarının yanı sıra modifiye ile de yakından ilgileniyor.

Türkiye üzerinde düzenlenmiş olan yüzlerce modifiye tutkunu kişilerin arabalarıyla katıldığı festivaller içerisinde her yıl yer almaya devam ediyor. Aynı zamanda bu festivaller içerisinde en iyiy ses sistemi kategorisinde yarışmalara katılıyor. Renkli görüntülerin yer aldığı:

  • Carfest
  • Modfest
  • Nonstop

Gibi yüzlerce festival içerisinden birçok ödül kazanmıştır. 78 plaket, 20 birincilik kupası ve 12 ikincilik kupası, 6 üçüncülük kupasına yer vermiştir. Kendisi 2022 yılında da birçok festival içerisinde yer almayı sabırsızlıkla bekliyor. Aynı zamanda kazanmış olduğu ödüllerini de büyük bir fark atarak yükseltme hedefinde.

Birçok Kişinin İlk Tercihi Hasan Yalçuva

Özellikle de kendisi birçok ünlü kişinin kliplerinde de yapmış olduğu modifiye araçlarına yer vermiştir. Coiman’ın çektiği klipler içerisinde de yer almıştır. Ayrıca Aydın Keleş (Soundmusic74) ile birlikte yaptığı çalışmalarla birçok modifiye severi bir araya toplamayı başarmıştır. Çalışmaları sonucunda özellikle de sosyal medyadan sponsorluklardan aldığı ekstra kazançları yardıma ihtiyacı olan kişilerle paylaşmayı da ihmal etmiyor. Modifiye araçlarının renkli duruşları ile engelli bireyleri ve çocukları da ziyaret ederek onları mutlu ediyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/hasan.yalcuva/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@hasanyalcuva