Nihat Tuney Saç Ekimi Sonrası Süreci Anlattı!

featured

World Plast Hair kurucusu Saç Ekim Uzmanı Nihat Tuney, saç ekimi sonrasında saçların sağlıklı ve hızlı uzamasını teşvik eden destekleyici tedavi yöntemler hakkında ve tedavinin sonuçları merak edilenleri sizler için anlattı.

Saç ekimi sonrasında iyileşme süresi biraz uzun sürmektedir. Maalesef çok hızlı bir şekilde sonuçları göremiyoruz. Cerrahi kısmını tamamladıktan sonra geriye kalan kısımda hastanın bakımı ve dikkat etmesi gereken unsurlar, hastanın durumuna ve o anki şartlara göre değişiyor.

Hastaların dikkat etmesi gereken kısımları hastalarımıza belirtiyoruz ve kontrolleri sağlıyoruz. Fakat sonrasında yapılabilecek bazı destekleyici tedaviler uygulanabiliyor. Özellikle PRP ve mezoterapi dediğimiz; belli aralıklarla saçlı bölgeye yapılmış olan destek tedavileriyle saçların biraz daha hızlı uzamasını sağlayabiliyoruz.

Kişinin sonuçlarına göre; takviyeler ve besin önerilerinde bulunuyoruz. Hastalarımız kullanılmaması gereken maddelere uydukları ve operasyon önce etmenlere dikkat ettikleri sürece; yaptığımız tedavi daha hızlı ve güvenli bir sonuç vermektedir.

Instagram adresi: https://instagram.com/nihattuney