Oyunculuk mesleğini açılan kapı: Paye Akademi

Kurulduğu günden bu yana oyunculuk ve isteğini yerine getirmek isteyen bireylere eğitim faaliyetleri sağlayan ve aynı zamanda bünyesinde profesyonel oyuncuları barındıran Paye Akademi İstanbul Taksim'de oyunculuk eğitimi almak isteyen bireylere kapılarını açıyor.

featured

Kurulduğu günden bu yana oyunculuk ve isteğini yerine getirmek isteyen bireylere eğitim faaliyetleri sağlayan ve aynı zamanda bünyesinde profesyonel oyuncuları barındıran Paye Akademi İstanbul Taksim’de oyunculuk eğitimi almak isteyen bireylere kapılarını açıyor. Bünyesindeki profesyonel kadrosu ile birlikte bir oyuncunun bünyesinde bulundurması gereken ve kendisine kazandırması gereken tüm özellikleri eğitimleri ile sunuyor. Bu anlamda kuruluş spor faaliyetlerinden yaşam koçluğuna drama eğitimlerinden diksiyon dersleri ne kadar pek çok alanda oyuncu adaylarının kazanımlarını arttırmaya çalışıyor. Son yıllarda yapılan çalışmalar iyi bir oyuncu olmak için aynı zamanda eğitim almak gerektiğini de ortaya koyuyor. Bu gerçekten hareketle ülkemizin tiyatro ve sinema alanına duymuş olduğu saygı, sevgi ve bağlılık ile Paye Akademi kaliteli yetişmiş bir kadroyu istihdam ediyor.

Paye Akademi sektörün geleceğini yetiştiriyor

Paye Akademi yüzünü geleceğe dönen ve son derece yenilikçi bir yaklaşım ile faaliyetlerini yürütüyor. Ülkemizde pek çok tema altında pek çok başarılı dizi tiyatro oyunu ve yarışmada faaliyet yürüten isimleri kendi çatısı altında birleştiriyor. Birçok dizi ve filmlerde rol alan Paye Akademi üyeleri Uygar Denizli, Sevim Oyar, Kemal Gün, Nazire İlbasan bu isimler arasında yer alıyor. Başarısının sırrını mesleğine olan sevgi ve aşka borçlu olan Jin, Joca Dunya, Aylavyoutuu, Servet dizisi, Ali Sami Yen belgeseli gibi yapıtlarda rol almış olan Sedat Oğuz, Paye Akademi ile kendi bünyesinde eğitim vererek donanım kazanan oyunculara da sektör içerisinde faaliyet yürütecekleri geniş bir alan açmaya gayret gösteriyor.

Sedat Oğuz – Paye Akademi Kurucusu ve Eğitmeni

Paye Akademi’de Eğitim görmeye devam eden oyuncular:

Kemal GÜN
Nazire İLBASAN
Sevim OYAR
Uygar DENİZLİ