P. Diddy’nin Cinsel Taciz İddialarıyla İlgili Son Gelişmeler

featured

Diddy Combs’un Evine Düzenlenen Baskınlar

Ünlü rapçi Sean John Combs, cinsel taciz iddialarıyla gündemde. Son olarak 50 Cent’in eski kız arkadaşı Daphne Joy’un da karıştığı skandal, Diddy’nin evine yapılan baskınlarla daha da büyüdü. Evdeki çalışanlar ve oğulları sorgulanırken, evlerin içindeki dağınıklık dikkat çekti. Combs, tüm suçlamaları reddetmeye devam etti.

Ashton Kutcher’ın Endişesi

Ünlü oyuncu Ashton Kutcher, yakın arkadaşı Diddy’nin soruşturmasına karışmaktan korkuyor. Kutcher ve Diddy’nin dostluğu yıllardır devam ediyordu, ancak Kutcher, medyanın dikkatini çeken skandalı nedeniyle endişeli. Kutcher, eski arkadaşı Danny Masterson’un tecavüz suçlamalarına destek vermesiyle eleştirilmişti. Masterson’un suçlu bulunmasının ardından Kutcher ve eşi Mila Kunis, Diddy hakkında sessiz kalmayı tercih ediyor.

Rodney Jones’un İddiaları

Yapımcı Lil Rod (Rodney Jones), Diddy’ye karşı çarpıcı iddialarda bulunuyor. Jones, imparatorun evlerinde cinsel saldırı ve seks ticaretine dair kanıtlar olduğunu iddia ediyor. Diddy’nin eski kız arkadaşı R&B şarkıcısı Cassie de tecavüz suçlamalarıyla Diddy’ye dava açmış, ancak anlaşmayla sonuçlanmıştı. Rap yapımcısı ayrıca 20 yıl önce başka bir kadına tecavüz etmekle suçlanmıştı.