Shakira, Özel Hayatıyla İlgili Konuştu: “Kocamın Olmaması İyi Bir Şey”

featured

Shakira’nın Aşk Acısıyla Müzik Kariyeri Yükselişe Geçti

İki yıl önce Gerard Piqué ile ayrılan Shakira, özel hayatı ve müzik kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, Piqué tarafından aldatıldıktan sonra kariyerine odaklandı ve ardı ardına çıkardığı intikam şarkılarıyla listelerde zirveye yerleşti.

Hayatında Birinin Olmamasının Ona Verdiği Güç

Shakira, verdiği son röportajda hayatında birinin olmamasının aslında onun için iyi olduğunu ifade etti. “Bir bakıma kocamın olmaması iyi bir şey. Nedenini bilmiyorum, bu beni aşağıya çekiyordu” diyen Shakira, eski kocası Gerard Piqué’den ayrıldıktan sonra müzik kariyerinin daha da geliştiğini düşünüyor.

Miami’ye Taşındıktan Sonra Değişen Hayatı

Barselona’da evlilik yaşadığı dönemde müzik üzerinde çalışmanın zor olduğunu belirten Shakira, Piqué’den ayrıldıktan sonra oğullarıyla birlikte Miami’ye taşındığında her şeyin değiştiğini vurguluyor. “Artık çalışmak istiyorum. Şarkı yazmak istiyorum. Müzik yapmak istiyorum. Bu daha önce hissetmediğim bir ihtiyaç.”

Shakira, yaşadığı zorlukları şu sözlerle özetliyor: “Kırılan parçalarımı toplayıp sonra hepsini bir araya getirmem gerekiyordu ve müzik benim için birleştirici oldu.”