Shakira, Yeni Albüm Tanıtımlarında Bikinili Pozlar Verdi

featured

Grammy Ödüllü Shakira, Saçaklı Bikini Üstüyle Instagram’ı Salladı

’16 kez Grammy ödülü kazanan Kolombiyalı şarkıcı Shakira, yeni albümü “Las Mujeres Ya No Lloran” için tanıtım çalışmalarına hız verdi. Pazartesi günü Instagram hesabından paylaştığı üç seksi bikinili fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çeken Latin yıldız, saçaklı bikini üstü ve bal rengi saçlarıyla hayranlarını büyüledi. Fotoğraflar, Shakira’nın albüm öncesi heyecanını ve enerjisini yansıtıyor.

Yeniden İnşa Sürecindeki Shakira: “Her Şarkıda Kendimi Buldum”

On yılı aşkın süredir futbolcu Gerard Piqué ile evli olan ve 2022’de ayrılan Shakira, yeni albümü için yoğun bir emek harcadığını belirtiyor. Albüm çalışmalarıyla ilgili konuşan Shakira, “Bu albümü yapmak simyasal bir süreçti. Her şarkıyı yazarken kendimi yeniden inşa ediyordum. Onları söylerken gözyaşlarım elmaslara, kırılganlığım güce dönüştü.” ifadelerini kullandı.

Yeni Albümdeki İşbirlikleri ve Hit Şarkılar

Shakira’nın yeni albümünde daha önce yayınlanmış hit single’ların yanı sıra sekiz yeni parça yer alacak. Albümde, “Bizarrap Music Sessions Vol. 53”, Karol G ile “TQG”, Rauw Alejandro ile “Te Felicito” ve Manuel Turizo ile “Copa Vacía” gibi ses getiren işbirlikleri ve şarkılar bulunacak.