Şık Dekorasyonlara Tül Perde İle İmza Atın!

featured

Tül perde ile hayalinizdeki dekorasyonlara kavuşmak artık mümkün! Model seçeneği geniş olan tülleri tercih ederek, siz de istediğiniz dekorasyonlara imzanızı atabilirsiniz.

Perde Outlet trend perde modellerini sizler için üreterek; ev dekorasyonlarınıza zarafet ve şıklık katmaya devam etmektedir. Siz de ihtiyaçlarınıza, dekorasyonlarınıza ve kişisel tercihlerinize göre perde seçenekleri arasından en uygunlarına kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

Tül Perde Modelleri

Yaşam alanlarınızda istediğiniz görünümüne kolayca ulaşmak artık zor değil! Perde çeşitleri her dekorasyona uygun şekilde üretilerek, hayal edilen dekorasyonların oluşturulmasına imkân sunmaktadır.

Kişisel özelliklerin ön plana çıktığı tasarımlarda farklı tüllerin kullanılması, dekorasyonları olumlu yönde etkilemektedir. Ev dekorasyonlarına yeni bir görünüm, farklı bir hava kazandırmak için tasarım ürünler Perde Outlet kalitesiyle üretilmektedir. İşte, en yeni tül modelleri;

  • Çizgili türler
  • Keten tüller
  • Şantuk tüller
  • Bambu Tüller
  • Kare desenli tüller
  • Düz Tüller
  • Etek işlemeli tüller
  • Zırh tüller

Tül Perde Fiyatları

Güncel ve trend tül fiyatları; taşıdıkları özelliklere ve ölçülerine göre değişiklik göstermektedir. Hazır tüller, hazır keten tüller, düz tüller ve keten tüller, farklı fiyat seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. Hazır tüller ₺239,98’den başlarken hazır ölçü şantuk tüller ise ₺249,98’den başlamaktadır. Özel ölçü düz tüller ₺95,99’den başlarken özel ölçü krem keten tüller ₺125,99’den başlamaktadır.

Tül Fon Perde

Tül fonların kullanım alanı her geçen gün gelişmektedir. Salonlarda ve yatak odalarında sıklıkla tercih edilen bu ürünler, farklı renk seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. Tül fonlar; tamamen kendi zevkinizi ortaya koyabileceğiniz dekorasyonların oluşturulmasında, sizin en büyük yardımcınız olacaktır. Seçeceğiniz modellerle siz de istediğiniz dekorasyona sahip olabilirsiniz.

Düz Tül Perde

Bir perdede konfor, modern görünüm ve zarafet arayışındaysanız; düz tülleri tercih ederek istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Dekorasyonlarda derin bir şıklık kazandırmak için, ince düz tülleri tercih edebilirsiniz.

Sade tül seçiminizi kendi zevkinize göre ayarlayabilir ve stilinizi ortaya koyabilirsiniz. Zırh, çizgili, kareli ve keten kırçıllı gibi tasarımlara sahip olan tüller, size aradığınız görünümü vermektedir.

Keten Tül Perde

Her ortama uyum sağlayan zarif keten tül perde, birinci sınıf kumaştan üretilmektedir. Bu ürünler bol miktarda güneş ışığının odaya girmesine izin vermesi ve nefes alabilir yapıda olmalarıyla oldukça popülerdir. Özellikle mutfak gibi alanlarda tercih edilse de, günümüzde salonlarda da tercih edilmeye başlanmıştır.

Salon Tül Perde Modelleri

Genellikle fon perdelerle birlikte kullanılan salon tül perde modelleri, fonksiyonel özellikleri ile öne çıkmaktadır. Kullanılan alanlara ekstra bir şıklık katan bu ürünler; tercih edilen aksesuarlarla müthiş bir uyum yakalamaktadır. Sade ve desenli tasarımlarıyla istenilen görünümlerin oluşmasında etkilidir. Peki, sizin için en ideal tül modeli hangisi? İnceleyelim;

Düz Tül Perde Modelleri

Dekorasyonlarınızda şık ve sade bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, düz tüller istediğinizi verecektir. Perde Outlet düz ve sade tülleri ile sizin için geniş bir ürün portföyü sunmaktadır.

Bambu, keten ve şantuk gibi sade tasarımlara sahip perdelerle, şık dekorasyonlar oluşturulmaktadır. Mobilyalarınızla uyumlu düz tülleri tercih ederek güzel bir kontrast oluşturabilirsiniz.

Etek İşlemeli Tül Perde Modelleri

Özellikle salonlarda ve yatak odalarında, dekorasyonlarla uyumlu olarak tercih edilen etek işlemeli tüller çok sevilmektedir.  Eteğindeki işlemelerle göz dolduran tüller; kalitesi, duruşu ve şık dokusu ile yaşam alanlarınıza ekstra bir görünüm kazandırmaktadır.

Tül Perde Nasıl Yıkanır?

Perdelerin nasıl yıkanılması gerektiği, net bir şekilde ifade edilmektedir. Türklerin 30 derecede hassas programda yıkanması gerekmektedir. Hassas programı olmayan makinelerde ise, sentetik program tercih edilmelidir.