SİL BAŞTAN KAYNANAM 9 ARALIK’TA VİZYONDA!

featured

İzleyiciye sımsıcak bir aşk hikayesi sunarak sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında da reyting rekorları kıran Nasipse Olur isimli sinema filminin yapımcısı Greenart Prodüksiyon ve Vahdet Erdoğan’ın yeni filmi Sil Baştan Kaynanam 9 Aralık’ta vizyona giriyor. Anadolu’da yaşanan gelin kaynana ilişkilerine mizahi bir dokunuş getiren ve tamamı Sivas’ta çekilen filmin seyirci rekoru kırması bekleniyor. Filmin afişi ve ilk teaseri yayınlandı.

Başrollerini Algı Eke ve Alper Saldıran’ın paylaştığı, kadrosunda Zeynep Eronat, Asuman Dabak, Yeşim Dalgıçer, Ünal Yeter, Gökçe Özyol, Emir Sefa Yıldırım, Ömer Kurt, Barış Başar, Hakan Bulut, Irmak Aydın, Billur Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Derya  Şenbacak, Yasemin Sümer gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Sil Baştan Kaynanam filmin çekimleri 2022’in yaz aylarında gerçekleşti.

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın, Yönetmenliğini Çocuklar Duymasın ile adından söz ettiren Raşit Çelikezer’in, senaristliğini ise Barış Başar’ın üstlendiği filmde iyi huylu bir gelinken, hafızasını kaybetmesiyle bir canavara dönüşen ve kaynana zulmünden kurtulmaya çalışan Ceylan (Algı Eke) ile, annesiyle eşinin arasını bulmaya çalışırken ikisi tarafından da ezilen Ünal’ın (Alper Saldıran) kahkaha ve macera dolu serüveni anlatılıyor. Filmde yaklaşık 2000 Sivaslı yardımcı oyuncu da rol aldı.