SNEAKS UP 30. MAĞAZASINI İSTİNYEPARK İZMİR’DE AÇTI

featured

Türkiye’deki 30. Mağazasını İstinyePark İzmir’de açan Sneaks Up, Sneaks Up Campus ismini verdiği deneyim odaklı yeni mağazası ile Türkiye’deki perakendeciliğe farklı bir soluk getirecek. 

Türkiye ve dünyanın önde gelen spor ve sokak modası markalarını bünyesinde barındıran Sneaks Up, yaklaşık 2000 m² iki katlı mağazası ve 366 m² deneyim alanıyla İstinyePark İzmir’de Sneaks Up Campus adını verdiği flagship mağazasını açtı.

Dünyaca ünlü markaların özel koleksiyonları ve Türkiye’nin en sevilen sokak modası markalarından oluşan zengin seçenekleri sunan Sneaks Up, mağaza içi aktiviteleri ve deneyim odaklı yeni nesil mağazacılık konseptiyle perakende sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyor. Mağaza içerisinde konumlandırılmış basketbol sahası, skate parkuru, e-game alanı, kişiselleştirme atölyesi ve nail bar alanı ile Sneaks Up İstinyePark İzmir mağazasında alışveriş deneyimini farklılaştırıyor.

Misafirler Sneaks Up Campus’te Farklı Deneyimler Yaşadı 

Sneaks Up, İstinyePark İzmir mağazasının açılışına özel Sneaks Up Campus’te çeşitli etkinliklere imza attı. Sneaks Up’ın flagship mağazası Sneaks Up Campus’te müzik, spor ve sanatın ruhu bir hayli hissedildi. Snksuplive özelinde Big Poppa, NoFrost, Lil Zey ve Kamufle açılışa özel performans sergiledi. 12”Rocker, Yağız Kahraman ve Arda Öz’ün performansları ise açılış haftası boyunca Sneaks Up Campus İstinyePark İzmir’de devam etti. Snksupart konseptinin de bulunduğu Sneaks Up Campus’te Yasemin Karakaya’nın kişiselleştirme atölyesi, mağaza içerisinde konumlanan kişiselleştirme servisinde gerçekleşti. Açılışa katılan birçok İzmirli misafir, özel kişiselleştirilmiş sneakerlarıyla Sneaks Up’ın havalı dünyasına adım attı.

Etkinliğe büyük bir ilgi duyan genç misafirler, skate parkuru ve basketbol sahasında doyasıya eğlenirken, E-game alanında da saatlerce zaman geçirdi. Sanat, spor ve müziğin hissedildiği açılışta dikkat çeken bir diğer özellik ise mağaza içerisine konumlandırılan Ala Nail Bar oldu. Ala Tokel’in kurucusu olduğu ve kadın istihdamını arttıran Ala Nail Bar büyük bir ilgi ile karşılanırken deneyim mağazacılığına farklı bir soluk getirdi.

Sneaks Up CEO’su ve Kurucu Ortağı Mustafa Ünal “Sneaks Up’a Özel İletişim Dili Oluşturduk”

Sneaks Up’ın İstinyePark İzmir mağazasında bulunan 366 m² deneyim alanıyla, klasikleşen mağaza anlayışını keyifli bir hale getirdiğini belirten Sneaks Up CEO’su ve kurucu ortağı Mustafa Ünal; “Ziyaretçilerimize yeni deneyimler yaşatmayı seven bir markayız. Mağaza içi aktivasyon çalışmalarımızı ön planda tutarak müşterilerimize bir alışverişten daha fazlasını sunmak istedik.   Mağaza içerisinde bulunan basketbol kortu, skate parkuru ve e-game alanıyla ve önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz etkinliklerle spora ve sanata olan tutkumuzu mağazalarımıza taşıyoruz. Bunlara ek olarak Ala Nail Bar’ı da mağazamızda konumlandırarak daha önce hiç yapılmamış bir işbirliğine de imza atmanın gururunu yaşıyoruz ” dedi. Sanata ve sokak kültürüne olan bağlılıklarını İstinyePark İzmir mağazasına yansıttıklarını belirten Ünal, mağazada yer alan tüm led ekranlar ve mağaza içindeki perdeler dahil tüm alanlar için Sneaks Up’a özel iletişim dili oluşturduklarını da söyledi.