Sosyal Medya Uzmanı Ege Bodur’dan Tavsiyeler 

Bugün sosyal medyanın hayatımıza katmış olduğu çok önemli bir iş alanı bulunuyor.

featured

Bugün sosyal medyanın hayatımıza katmış olduğu çok önemli bir iş alanı bulunuyor. Sosyal medya uzmanları bu iş alanlarından sadece bir tanesi. Birçok kurumsal ve bireysel sosyal medya hesabını yönetimini sağlayan bu uzmanlar hesapların sürekli en üst düzey etkileşimde kalabilmesi için profesyonel bir destek sağlıyor. Bu işi yapabilmek için uzun yıllar gösterilmiş bir çaba dolayısıyla bir deneyim olması gerekiyor. Genç Yaşına rağmen öğrencilik yıllarından bu yana sosyal medya uzmanlığı üzerine çalışan Ege Bodur bu işi yapmak isteyen genç arkadaşlarına önemli tavsiyelerde bulunuyor.

Ege Bodrum sosyal medya uzman olmak isteyen gençlere vermek istediği ilk tavsiye öncelikli olarak bu işi sevmeleri gerektiği oluyor. Çok büyük emek ve uğraşı isteyen bu iş ancak çok sevildiğinde yapılabiliyor ve başarı elde ediliyor. Bu işi sevebilecek olan her genç aynı zamanda bu işte bir başarı elde edebilmek için mutlaka prensipli ve disiplinli bir çalışma sistemi oluşturulması gerekiyor. Ege’ye sahip olduğu prensipli ve disiplinli yapısı sayesinde Bugün 5 binden fazla bireysel hesabın danışmanlığını yapıyor.

Son olarak Ege’nin bu gençlere en önemli tavsiyesi her zaman yüksek bir enerjiye sahip olmaları, sos sosyalleşmeye önem vermeleri ve atılımcı bir ruha sahip olmaları. Elbette bu süreçte aile desteğinin de mutlaka olması gerektiğini savunuyor.

Resmi İnstagram Linki:

https://www.instagram.com/egebodurr

Resmi Spotify Linki: