Suat Yiğit Türkiye’de Katıldığı Turnuvada Oltayla Kılıç Balığı Rekoru Kırdı

Suat Yiğit rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Turnuvalar içerisinde adını sadece Türkiye’de duyurmakla da kalmıyor. Aynı zamanda Avrupa üzerinde de tanınmayı başarmıştır.

featured

Suat Yiğit rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Turnuvalar içerisinde adını sadece Türkiye’de duyurmakla da kalmıyor. Aynı zamanda Avrupa üzerinde de tanınmayı başarmıştır. Turnuvada yakalanan 16 balık oldu ve 15’i bluefin balığı çıkarken biri de Türkiye üzerinde yer alan 74.5 kiloluk bir kılıç balığı olmuştur.

Türkiye üzerinde en çok ilgi gören turnuvalardan biri olan ve aynı zamanda da Avrupa üzerinde de önde gelen açık deniz sporlarında “Tuna Masters” serisi de bu yıl için rekorlarla birlikte dönemi kapattır. Özellikle de Suat Yiğit bu dönem de adını son derece iyi bir şekilde duyurmayı başarmıştır. Türkiye sularında ilk kez 74,5 kilo olan bir kılıç balığı yakalandı! Turnuva boyunca heyecan asla eksik olmadan devam etti.

Gururumuz olan Suat Yiğit de bu alanda çalışmalarına oldukça başarılı ve kaliteli bir şekilde devam ediyor. Kariyeri boyunca denize oldukça ilgili olan Suat Yiğit açık deniz sporlarını herkese tanıtmaya kararlı. Ülkemiz üzerinde önemli bir yere sahip olan Suat Yiğit aynı zamanda youtube kanalı üzerinden de çeşitli videolarla farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Her sene düzenlenen çeşitli festival ve turnuvalarda da Suat Yiğit adını görmek mümkün oluyor. Kendisini bu işe adayarak kimsenin görmediği ve ilklere imza atarak denizleri tanıtıyor. Denizlerin derin maviliğinde Suat Yiğit çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatyigittt/