Teyfik Karaboğa İle İlk Küresel Kayıp Eşya Veri Tabanı

Teknolojide bir çığır açan Teyfik Karaboğa, ilk küresel kayıp eşya ve bulunan blockchain ağının CEO'su ve Kurucu Ortaklarından biridir.

featured

Teknolojide bir çığır açan Teyfik Karaboğa, ilk küresel kayıp eşya ve bulunan blockchain ağının CEO’su ve Kurucu Ortaklarından biridir. Şu anda İsviçre’de yaşayan Teyfik Karaboğa aslen Konya’lı olan bir girişimcidir. Teknoloji merakı Teyfik Karaboğa’yı şu anki konumuna başarı ile taşımıştır. 2015’ten beri blockchain ile çalışmış ve birçok kripto projesini başarıyla gerçekleştirmiştir.

Teyfik Karaboğa, Bitcoin İle İlişkisi

Girişimcilik alanında Bitcoin Madenciliği projelerinde çalışan Teyfik Karaboğa, bir süre bu alanda çalışma yaptıktan sonra Tr3zor adı verilen ve dünyada bir ilk olan blockchain tabanlı kayıp eşya ağını kurdu.

İlk küresel kayıp bulan blockchain ağı olan Tr3zor Token, Dünya’nın en güvenilir borsaları arasında bulunan Probit Global ve Bittrue borsalarında listelenen bir içerik oluşturuyor.

Teyfik Karaboğa’nın Kayıp Eşya Ağı

Teyfik Karaboğa tarafından tasarlanan TR3ZOR, tarayıcılar ve mobil uygulamalar aracılığıyla erişilebilen bir veri tabanını oluşturuyor. Bu küresel veri tabanı ile kaybolan veya çalınan öğeleri bulmak amaçlanıyor. Bu sistemin avantajları arasında sınırsız, hızlı ve düşük maliyetli dijital işlemler ile blok zinciri teknolojisinin değişmezliği nedeniyle güvenlik ve şeffaflıkta en yüksek standartlar yer alması bulunuyor.

Teyfik Karaboğa’nın TR3ZOR Uygulaması Nasıl İndirilir?

Teyfik Karaboğa’nın ürettiği TR3ZOR Uygulamasını Android ve İos işletim sistemine sahip telefonların uygulama mağazasından indirebilirsiniz.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/