Trendyol Süper Lig’in 38. Haftasında Şampiyon ve Düşecek Takımlar Belli Olacak

featured

Galatasaray Şampiyonluk İçin Kritik Maçta

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında şampiyon ve ligden düşecek son iki takım belli olacak. Galatasaray, TÜMOSAN Konyaspor deplasmanında alacağı 1 puanla şampiyonluğu garantileyebilecek. Ancak mağlubiyeti durumunda Fenerbahçe’nin şampiyon olması için İstanbulspor’u yenmesi gerekecek.

Trabzonspor 3. Sıradaki Yerini Koruyor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’i üçüncü sırada tamamlayacak ve son haftada MKE Ankaragücü ile mücadele edecek. Dördüncü sıra için ise RAMS Başakşehir ve Beşiktaş mücadele edecekler.

Düşme Hattındaki Zorlu Mücadele

Ligde düşme hattında kritik maçlar oynanacak. İstanbulspor’un ardından ligden düşen ikinci ekip VavaCars Fatih Karagümrük oldu. Kalan iki takımın belirleneceği düşme hattında Pendikspor, Hatayspor, Ankaragücü, Konyaspor ve Gaziantep FK mücadele edecek.

Son Haftanın Programı

38. ve son haftanın programında birbirinden önemli maçlar yer alacak. İşte program: Corendon Alanyaspor-Bitexen Antalyaspor, VavaCars Fatih Karagümrük-Yılport Samsunspor, EMS Yapı Sivasspor-Mondihome Kayserispor, Fenerbahçe-İstanbulspor, TÜMOSAN Konyaspor-Galatasaray, Siltaş Yapı Pendikspor-Gaziantep FK, Yukatel Adana Demirspor-RAMS Başakşehir, Kasımpaşa-Beşiktaş, Trabzonspor-MKE Ankaragücü, Atakaş Hatayspor-Çaykur Rizespor.