Ünlü CEO ve Girişimci Fatih Arslan’dan Ev Dekorasyonlarına Yeni Trend Aynalar

Ayna Merkezi CEO’su Fatih Arslan’da bu yükselen trend için “Aynalar eski çağlardan bu yana ev dekorasyonlarında kullanımı vardı.

featured

Ayna Merkezi CEO’su Fatih Arslan’da bu yükselen trend için “Aynalar eski çağlardan bu yana ev dekorasyonlarında kullanımı vardı. Fakat amaçları evi aydınlık ve ferah göstermekti. Günümüzde ise bu amaçlardan ziyade dekoratif objeler olarak kullanılmış olması karşımıza çıkıyor. Geçmişten günümüze her ne kadar kullanım amacı değişmiş olsa da aynalar ev dekorasyonu için vazgeçilmez parçalardır” dedi.

Otuz Senelik Köklü Bir İşletme

Ayna Merkezi yöneticisi olarak görev yapan Fatih Arslan babasından devraldığı mesleğin inceliklerine de oldukça hakimdir. Aynaların çeşitlerine göre kullanım alanlarının da değiştiğini ifade ediyor. Ayna Merkezi ürünlerinin özelinde değerlendirecek olursak örneğin duvar kaplamalarında kullanımı olan ayna çeşitleri farklı ve özelken, konsol aynaları çok daha çeşitli tasarımlara sahip. Bunun beraberinde Aynalar saatli aynalar, makyaj aynaları ve baklava aynaları gibi farklı tasarımlara sahiptir. Profesyonel bir şekilde ayna tasarımlarını yapan ekibin alanında uzman ve deneyimli olduğunu da vurgulayan Fatih Arslan 30 senelik köklü bir firmanın yöneticisi olmaktan gurur duyduğunu da ifade ediyor.

Aynalar günümüzde sadece ev dekorasyonunda değil işletmelerin dekorasyonunda da yaygın bir şekilde kullanıldığını söyleyen Fatih Arslan, ayna kullanımı bakımından değerlendirildiğinde spor salonları, kuaför düğün salonları ve restoranlar ayna merkezi için en iyi müşteriler arasında bulunuyorlar. Fakat diğer işletmelerde de aynanın ortama katmış olduğu şıklığı ve ferahlığı fark etmeye başlamaları ile daha çok müşterimiz olmaya başlamıştır.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ