XBOX Game Pass Oyunları Nelerdir?

featured

 

Microsoft’un sunduğu XBOX Game Pass hizmeti, bir ayda sadece 30 TL ücret ile yüzlerce oyuna erişim sağlamanıza olanak verir. Bu yüzlerce oyun arasından hangi oyunun güzel olduğunu bilmek zor olabilir. Bunun için çevrimiçi yardımlar alabilirsiniz ve bunun için Teknolojik Bilgi üzerinden araştırmalar yapabilirsiniz.

XBOX Game Pass Oyunları arasında birçok kaliteli oyun bulunur. Stardew Valley, Yakuza, Hollow Kniht ve bunların yanı sıra Batman: Arkham Knight gibi birçok oyun oyuncular tarafından tercih edilen yüksek etkileşimli oyunlar arasında yer alır.

 

XBOX Game Pass Nedir?

 

XBOX Game Pass içerisinde sürekli oyunların değiştiği ve farklı oyunları barındıran aylık bir abonelik hizmetidir. Yeni oyunlar bakımından PlayStation Plus’ın sahip olduğu kadar çeşitli bir kütüphaneye sahip olmasa dahi birçok kaliteli oyunu içerisinde barındırır.

Geniş bir oyun yelpazesi sunan XBOX Game Pass içerisinde MachineGames, Mojang ve Obsidian gibi birçok Microsoft iştiraki geliştiricilerin oyunu bulunur. Bağımsız oyunların bulunduğu bu abonelik hizmeti içerisinde Bethesda’nın Starfield’ı ve ayrıca ek olarak EA Play’in Need for Speed: Heat’i de yer almaktadır. Böyle güzel bir hizmet karşılığında cüzi bir miktar talep eden abonelik hizmeti gelecek aylar ve yıllarda daha pahalı bir hale gelebilir.

Bu sistem yalnızca XBOX konsolları için değil ayrıca Windows PC içinde kullanılabilirdir. İstediğiniz zaman iptal edebileceğiniz bu sistemin güncel fiyatı ise 30 TL’dir.